Ripsiliima

Ripsiliima

Miten valita paras ripsiliima?

Joikaiselle ripsiteknikolle ovat parhaan ripsiliiman ominaisuudet erilaiset. Erikoisesti Sinulle sopiva ripsiliima vastaa työkokemuksiisi ja -nopeuteesi. Erittäin tärkeät ovat myös työpaikan lämpötila ja ilmankosteus.

Valitsemalla liimaa tulee ottaa huomioon minkäläisiä tekniikaita ripsien asennuksessa käytetään. Klassisten 1:1 ripsienpidennysten asennuksessa tarvitaan hieman hitaampaa liimaa, volyymiripsille ja valmisviuhkoille taas nopeampaa liimaa.

Kaikki ripsiliimamme ovat käytettäviä tavallisissa työtiloissa. Ilmankosteus pitäisi olla n. 30%-60% välillä ja lämpötila 18-25°C. Mitä korkeampi ilmankosteus ja lämpötila, sitä nopeammin ripsiliima kuivuu. Jos työtilojen olosuhteet poikkeaa suositeltavista olosuhteista, sitä tulee ottaa huomioon. Esimerkiksi lämmityskauden aikana ilmankosteus voi olla matalampi ja siinä tapauksessa liima kuivuu hitaammin.

Valitsemalla liimaa kannattaa kiinnittää huomiota myös liiman viskositeettiin (onko paksumpi vai nestemäinen) ja liimahöyryjen vahvuuteen.

Miten valita paras ripsiliimaMiten valita paras ripsiliima
Starry ripsiliimat ripsienpidennyksille

Paras liima aloittelijalle

Aloittelevalle ja hieman hitaammalle ripsiteknikolle suosittelemme MAGIC ripsiliimaa. Sen kuivumisaika on 1-2 sekuntia, niin jää riittävästi aikaa ripsienpidennysten kiinnittämiseksi. MAGIC ripsiliima on suosittu valikoima kouluttajien aloituspaketeissa. Sopii hyvin klassisten 1:1 tekniikalla ripsien sekä volyymiripsien asennukseen.

Paras liima nopealle ripsiteknikolle

Jo monta vuotta on suosituimpi ripsiliimamme JET BLACK. Sen kuivumisaika on noin 1 sekunti ja se sopii erinomaisesti nopeille ja kokeneille ripsiteknikoille. Liiman nopea kuivumisaika sekä nestemäinen viskositeetti tekee siitä sopivan liiman juuri volyymiripsien ja valmisviuhkojen asennukseen. Monet nopeat ammattilaiset tekevät sillä myös klassisia 1:1 tekniikalla ripsiä.

Kokeneet ripsiteknikot kehuvat myös ELASTIC ripsiliimaa. Sillä liimalla on mukava työskennellä ja ripsienpidennysten pysyvyys on erittäin hyvä. Liimalla on hieman nestemäisempi koostumus, se tarttuu hetkessä asiakkaan ripsiin sekä lopputulos on kauniin siisti.

NO CHILL ripsiliimaa suosittelemme vain kokeneille ja erittäin nopeille ammattilaisille. Sen kuivumisaika on tosi nopea, vain 0,5 sekuntia. Valitse NO CHILL ripsiliima jos olet aikaisemmin tehnyt vähintään 1000+ työtä ja olet täysin varma omasta nopeudestasi.

Paras ripsiliima klassisille ripsille

Klassisille 1:1 ripsienpidennyksille suosittelemme MAGIC ripsiliimaa. Sillä liimalla jää riittävästi aikaa kiinnittää pidennykset tarkasti. Nopeille ripsiteknikoille voi sopia klassisten ripsien asennukseen myös JET BLACK tai ELASTIC ripsiliima.

Paras liima volyymiripsille

Volyymiripsille sopivat parhaiten JET BLACK ja ELASTIC ripsiliimat. Molemman liiman kuivumisaika on n. 1 sekunti, juuri sopiva aika volyymiviuhkojen asennukseen. Liimalla volyymiviuhka tarttu hetkessä asiakkaan ripsiin eikä viuhka hajoa. Volyymiviuhkat eivät tartu toisiinsa sekä lopputulos on siisti.

Jos olet kokenut teknikko ja erittäin nopea tekijä, niin saatat tykätä myös NO CHILL liimasta.

Paras liima valmisviuhkoille

Valmisviuhkojen asennukseen sopivat nopeammat liimat. Valmisviuhkan tulisi tarttua ja liiman kuivua hetkessä kun se on asiakkaan ripselle asennettu. Jos alat harjoittelemaan valmisviuhkojen asennusta, niin suosittelemme kokeilla JET BLACK ja ELASTIC ripsiliimaa. Kokeneille ja nopeille ammattilaisille suosittelemme NO CHILL liimaa.

Paras liima on jokaiselle teknikolle erilainen

Sinulle parhaiten sopiva ripsiliima riippuu siitä, kuinka nopeasti kiinnität pidennykset. Tavoitteena on työskennellä mahdollisimman tehokkaasti, varaten samalla riittävästi aikaa pidennysten oikeaan asentamiseen. Työpaikan kosteus ja lämpötila ovat toiseksi suurimmat tekijät, jotka ovat varmasti otettava huomioon. Huomioi myös, että kosteuden ja/tai lämpötilan noustessa sinulla on vähemmän aikaa oikaista pidennykset luonnollisella ripsella.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010