Ripsienpidennys aloituspaketit

Ripsienpidennys aloituspaketit

Ripsipidennyksen aloituspaketit kaikille

Ripsipidennyksen aloituspaketit on tarkoitettu niille, jotka haluavat tulla vakavaksi ammattilaiseksi, mutta ne ovat myös käteviä, jos haluat toimia kevyesti vain muutaman asiakkaan kanssa. Muista, että turvallisen ripsilaton kannalta on tärkeää saada asianmukainen koulutus ennen harjoituksen aloittamista. Ripsipidennys aloituspakettimme sisältävät kaiken mitä tarvitset ripsien luomiseen: eri ripsipituuksista ja -kaarevuuksista huippulaadukkaisiin liimoihin ja työkaluihin. Halusitpa sitten tehdä klassisia 1:1 ripsiä tai olet valmis oppimaan volyymiripsien tekoa – sarjamme tarjoavat monipuolisuutta ja tyyliisi sopivia vaihtoehtoja.

Ripsikouluttajat ja opiskelijat

Ripsikouluttajana on ihanaa saada kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta.Ripsipidennys aloituspakettimme on koottu harkitusti sisältämään laajan valikoiman ripsien pituuksia, kaarveuuksia ja paksuuksia sekä huippulaadukkaita liimoja ja työkaluja. Kun kaikki on käden ulottuvilla, voit keskittyä asiantuntemuksesi ja tietosi jakamiseen opiskelijoillesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia yksittäisten ripsituotteiden hankinnasta useilta toimittajilta.

Turvallisuus siitä, että tiedät, että kaikki ripsienpidennys tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, antaa sinulle mielenrauhan. Tämä omistautuminen laadulle antaa sinulle ja opiskelijoillesi itseluottamusta tutkia erilaisia ripstekniikoita ja -tyylejä mielenrauhalla. Ripsipidennysten opettaminen vaatii tarkkuutta ja huomiota yksityiskohtiin. Ripsipidennyspakettimme varmistavat, että jokainen saamasi ripsetuote on laadukas ja asianmukainen.

Kosmetiikkatuotteemme ovat 100 % turvallisia käyttää (koulutuksen ja ohjeiden jälkeen). Niillä kaikilla on sertifioitujen kosmeettisten valmisteiden arvioijien turvallisuusraportit, ja ne on vahvistettu turvallisiksi käyttää. Lisäksi kaikki tuotteet on rekisteröity eurooppalaiseen kosmeettisten tuotteiden ilmoitusportaaliin CPNP.

Ammattilaiset

Olitpa kokenut ripsiteknikko tai kokenut mentori, ripsienpidennys aloituspakettimme sopivat kaikentasoisille asiantuntemuksille. Ammattimaiset ripsienpidennyspakettimme keskittyvät huippuosaamiseen ja mukavuuteen, ja ne on suunniteltu parantamaan ripsialan taiteellisuuttasi.

Ymmärrämme, että aika on tärkeä asia kiireisessä aikataulussasi, ja siksi ripsienpidennys aloituspkettimme on suunniteltu tehokkaaksi. Kun kaikki on helposti saatavilla, voit keskittyä tarjoamaan poikkeuksellisia ripsipalveluita ilman vaivaa hankkia yksittäisiä ripsituotteita eri toimittajilta.

Ripsialan ammattilaisena maineesi rakentuu työsi laadusta. Ripsipidennys pakettimme ovat luotettavia kumppaneita, jotka tuottavat jatkuvasti poikkeuksellisia tuloksia, jotka saavat asiakkaasi palaamaan luoksesi yhä uudelleen.

Kuinka valita paras ripsienpidennys aloituspaketti tarpeisiisi?

Parhaan ripsienpidennyksten aloituspaketin valitseminen yksilöllisiin tarpeisiisi on välttämätöntä onnistuneen ja tyydyttävän ripsienpidennyskokemuksen saavuttamiseksi. Valittavana on lukuisia vaihtoehtoja, joten oikean valinnan tekeminen voi olla monimutkaista. Tässä on joitain keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun valitset sinulle sopivia ripsienpidennys aloituspakettejä:

 • Ripsien asiantuntemusta
  Harkitsetko aloittamista muutamalla asiakkaalla ja asteittain tarvittavien tuotteiden ostamista omaan tahtiisi, vai suunnitteletko isomman alkutilauksen tekemistä, jotta pääset nopeasti töihin ja välttääksesi uuden oston tarvetta lähitulevaisuudessa?
 • Sisällys
  Tarkista pakkauksen sisältö. Erinomaiseen ripsienpidennyspaketin tulee kuulua valikoima laadukkaita ripsiä, liima (suosittelemme 1-2 sekuntia kuivuvia ripsilimoja), pinsetit, geelityynyt ja/tai teippi sekä muut ripsienpidennysten laittamiseen tarvittavat työkalut. Varmista, että paketti täyttää vaatimukset ja sisältää kaikki tarvittavat elementit.
 • Ripsityyppi (Ripsien paksuus)
  Määritä ripsien tyyppi, jonka kanssa haluat työskennellä. Yleensä harjoittelu alkaa klassisilla 1:1 ripsienpidennyksillä ja 0,10-0,15mm paksuudet sopivat tähän. Jos aiot harjoitella myös volyymi- tai hybridiripsiä, varmista, että mukana tulee myös alle 0,1mm ohuempia ripsiä (yleensä 0,07mm). Lue lisää paksuudesta TÄÄLTÄ.
Useimmissa tapauksissa harjoittelu alkaa klassisten 1:1 ripsienpidennysten tekniikalla. Rising Star -paketissa on kaikki tarvittava tähän. Jos treeniin liittyy myös volyymiripsiä, niin Twin Star -paketti on paras valinta. Molemmissa paketissa on kaikki mitä aloittava ripsitaiteilija tarvitsee ripsien laittamiseen ensimmäisille asiakkailleen.

Kunnianhimoinen aloittelija? Superstar -paketti sisältää valtavan valikoiman tuotteita. Tähän sijoittaminen tarkoittaa, että opiskelijat voivat työskennellä pitkään ilman, että heidän tarvitsee ostaa lisää tuotteita.

Viime vuosina valmiit volyymiviuhkat ovat kasvattaneet suosiotaan. Premade -pakettimme sisältää valmisviuhkoja, joiden avulla volyymiripset laitetaan 1-1 tekniikalla.

Suosituin - aloituspaketti Rising Star

Rising Star aloituspakkaus on saatavana yksinomaan Starry ripsikaupasta! Tämä paketti on täydellinen sekoitus laatua ja monipuolisuutta, joten se on ansainnut paikkansa nousevana tähdenä ripsienpidennysmaailmassa. Laadukkailla ripsillä, huippuluokan liimalla, pinseteillä ja tärkeillä työkaluilla varustettu Rising Star tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset täydellisten ripsien luomiseen. Olitpa aloittelija tai kokenut ammattilainen, tämä aloituspaketti on suunniteltu palvelemaan kaikkia taitotasoja ja mieltymyksiä.

Mitä aloittelevan ripsiteknikon pitäisi ostaa?

Aloittelijana on tärkeää investoida oikeisiin työkaluihin ja materiaaleihin luodaksesi vahvan perustan ripsitaiteilijaurallesi. Tässä on opas siitä, mitä aloittelevan ripsiteknikon tulisi harkita ostaessaan:

 • Harjoitusripset
  Osta harjoitusripsiä parantaaksesi taitojasi ja kokeillaksesi erilaisia ripsetyyliä. Harjoitusripset ovat kustannustehokas tapa hioa tekniikkaasi ennen kuin työskentelet oikeiden asiakkaiden kanssa.
 • Pinsetit
  Sijoita pinseteihin, jotka on suunniteltu erityisesti ripsienpidennyksiin. Pinseteillä on ratkaiseva rooli ripsien tarkassa asettamisessa ja käsittelyssä, joten luotettava pari on välttämätöntä.
 • Liima
  Valitse aloittelijoille sopiva ripsiliima, jonka kuivumisaika on kohtalainen. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa säätää ripsienpidennykset kohdalleen ja varmistaa samalla turvallisen sidoksen.
 • Geelityynyt ja teipit
  Varaa geelityynyjä suojaamaan asiakkaidesi alaripsiä ripsienpidennysprosessin aikana. Ripsiteipit ovat hyödyllisiä myös ripsien eristämiseen ja kiinnittämiseen.

Hyvä idea on hankkia ripsienpidennysten aloituspaketti, joka sisältää jo kaiken tarvittavan. Etsi paketti, jossa on korkealaatuiset ripset, aloittelijalle sopiva liima, pinsetit, geelityynyt ja muut ripsienpidennysten laittamiseen tarvittavat työkalut.

Ripsipidennys aloituspakettien UKK

Voinko opetella itseni tekemään ripsienpidennykset?

<

On erittäin suositeltavaa hakea ammattikoulutusta oppiaksesi laittamaan ripsienpidennykset itsevarmasti ja turvallisesti. Asianmukainen koulutus tarjoaa jäsenneltyä koulutusta, käytännön harjoituksia ja alan tietämystä, joka antaa sinulle taidot, joita tarvitaan hyvän tuloksen saavuttamiseen.

Paras paikka aloittaa on löytää erittäin hyvä kouluttaja, joka hallitsee perusasiat. Myöhemmin voit harjoitella ja oppia lisää itse. Ammattimaiselle ripsienpidennyskurssille ilmoittautuminen tarjoaa kattavan koulutuksen ja opastuksen menestyksekkääseen ripsiuraan.

Onko ripsiyrityksen perustaminen sen arvoista?

Ripsiyrityksen perustaminen voi olla palkitseva yritys jokaiselle, joka on intohimoinen ja tykkää ripsialasta ja kauneusteollisuudesta. Menestys riippuu taitojen kehittämisestä, ajankäytöstä ja asiakkaiden säilyttämisestä. Omistautumisen, jatkuvan parantamisen ja poikkeuksellisen palvelun ansiosta onnistunut ripsiliiketoiminta voi olla taloudellisesti palkitsevaa ja henkilökohtaisesti tyydyttävää.

Loppujen lopuksi kannattaa harkita, jos sinulla on aito intohimo ja olet valmis investoimaan vahvan brändin ja uskollisen asiakaskunnan rakentamiseen.

Mikä ovat pysyvät ripsienpidennykset

Toisin kuin esivalmistetut tai klusteriripset, pysyvät ripsienpidennykset ovat yksittäisiä, ohuita ripsiä, jotka asennetaan yksitellen asiakkaan luonnollisille ripsille, mikä antaa luonnollisen ja saumattoman ulkonäön.

Pysyvien ripsienpidennysten avulla ripsiteknikot voivat joustavasti räätälöidä jokaisen ripsisetin ja räätälöidä sen asiakkaan ainutlaatuisten ominaisuuksien ja halutun tyylin mukaan. Yksittäisten pysyvien ripsipidennysten laittaminen vaatii tarkkuutta ja taitoa ja niiden kanssa työskentely edellyttää ripsialan koulutusta.

Pitäisikö minun käyttää ripsienpidennys aloituspakettia harjoituspään kanssa?

Ripsipidennys aloituspaketin käyttö harjoituspään kanssa on hyödyllistä ripsiteknikoille, erityisesti aloittelijoille. Se mahdollistaa taitojen kehittämisen, harjoittelun ja luovan kokeilun. Ilman live-asiakkaan painetta voit keskittyä yksinomaan ripsien laittotekniikan kehittämiseen. Näin voit käyttää tarvittavan ajan taitojen hiomiseen ja saumattomien ripsienpidennysten vaatiman tarkkuuden saavuttamiseen.

Mutta muista, että vaikka mallinukkeharjoittelu on kustannustehokasta ja lisää luottamusta, sen pitäisi täydentää, ei korvata, työskentelyä live-malleissa. Molempien lähestymistapojen yhdistäminen varmistaa, että sinusta tulee taitava ja monipuolinen ripsiteknikko.

Mitä eroa on premade- ja pro-made-viuhkoilla ?

Aiemmin tehtiin selvä ero pre-made- ja pro-made-ripsiviuhkojen välillä, mutta nykyään näistä termeistä on tullut käytännössä synonyymejä, koska ne molemmat viittaavat samaan tuotteeseen. Vaikka näillä termeillä on saattanut olla eri merkityksiä, ripsiteollisuus on kehittynyt kattamaan molemmat käsitteet "esivalmistettujen" ripsiviuhkojen sateenvarjon alla.

Ripsipidennysmaailman kehittyessä pre-made- ja pro-made-ripsiviuhkojen väliset rajat ovat hämärtyneet, mikä on johtanut terminologian sekoitukseen. Nykyään ripsiharrastajat ja -ammattilaiset käyttävät yleisesti molempia termejä kuvaamaan etukäteen asiantuntevasti valmistettuja ripsiviuhkoja.

Meidän erilaiset ripsienpidennys aloituspaketit tuovat esiin jokaisen ripsiteknikon parhaat puolet

Olitpa aloitteleva ripsiteknikko tai jo kokenut kouluttaja, asiantuntevasti kootut aloituspakettimme tuovat esiin jokaisen parhaat puolet. Oletko vasta aloittamassa ripsitaiteilijana? Tai ehkä olet asiantuntija, joka välittää tietosi muille? Missä vaiheessa oletkin, oppiminen etenee nopeammin huippulaadukkaiden tuotteiden avulla.

Ripsienpidennys aloituspakettimme ovat täydellinen valinta ripsiteknikoille ja opiskelijoille. Ne tarjoavat ensiluokkaista laatua ja monipuolisuutta varmistaen poikkeuksellisen tuloksen mille tahansa ripsetyylille, jonka haluat. Klassisesta volyymiin, sarjamme sopivat kaikille taitotasoille.

Nämä paketit sisältävät rakastetuimpia ripsi tuotteitamme, joita alan ammattilaiset käyttävät päivittäin. On olemassa erilaisia versioita, jotka sopivat jokaisen ainutlaatuisiin kykyihin ja tarpeisiin. Starry -aloituspaketeilla voi aloittaa työskentelyn itsenäisesti heti koulutuksen päätyttyä.


Kuten kaikki Starry -tuotteet, aloituspaketit ovat testattu Euroopan unionin kosmetiikka vaatimusten mukaisesti. Jokainen niistä sisältää kaiken, mitä tarvitaan ripsienpidennys prosessin jokaisessa vaiheessa: ripsien valmistelu, ripsienpidennysten laitto, ja lopuksi pidennysten poistaminen.

Nämä sarjat keskittyvät klassiseen C-kaarevuuteen jota on helpoin käyttää ja joka antaa asiakkaiden keskuudessa erittäin suositun luonnollisen lopputuloksen. Paketeista löytyy myös CC-kaarevuus, jotta opiskelijat ymmärtäisivät eron eri ripsikaarevuuksien välillä.

Olemme valinneet sopivimmat liimat aloittelijoille, jotka työskentelevät tietysti hitaammin kun kokeneet ammattilaiset. Oikean liiman avulla jopa hermostuneimmalla opiskelijalla on riittävästi aikaa kiinnittää pidennykset tarkasti. Huolella valittu liima varmistaa myös ripsien pidemmän kestävyyden.

Kaikki pakettimme toimitetaan kauniissa Starry-lahjapussissa (Superstar-versiossa on kätevä hihna kantamista varten). Pussi sopii myös tarvikkeiden turvalliseen säilyttämiseen.

Uusien ammatinharjoittajien tukemiseksi tarjoamme aina parhaan mahdollisen hinnan. Jokaisen Starry -aloituspaketin mukana tulee 10 % alennuskuponki, jotta laadukkaisiin tuotteisiin sijoittaminen olisi edullisempaa.


Olemme sitoutuneet menestykseesi ja tarjoamme jatkuvaa tukea ja ohjausta. Asiantuntijatiimimme on valmis vastaamaan kysymyksiisi, antamaan vinkkejä ja neuvomaan ripsien pidentämisen tekniikoissa. Tarvitsetpa ripsienpidennys aloituspaketin aloittelijalle tai ammattilaiselle - Starry ripsikaupasta löytyy jokaiselle jotakin!

Asiakkaille, jotka tarvitsevat tuotteita ja työkaluja usein ripsiopetukseensa, olemme valmiita tekemään henkilökohtaisen tarjouksen. Tutustu erilaisiin ripsityyleihin, pituuksiin ja kaarveuuksiin räätälöidäksesi ripsisetit asiakkaidesi mieltymysten mukaan.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010