Klassiset ripsikuidut

Klassiset ripsikuidut

Klassiset ripsikuidut ja Starry CLASSIC sarja

Klassiset ripset ovat edelleen suositeltu valinta niille, jotka etsivät  eleganttia estetiikkaa. Ripsitaiteilijat käyvät läpi laajan koulutuksen hallitakseen klassisten ripsien asennuksen tekniikat, mukaan lukien silmän eri muotoja ja ripsien terveyttä koskevat näkökohdat. Tämä sitoutuminen taitoon varmistaa, että asiakkaat saavat visuaalisesti houkuttelevan lopputuloksen joka on myös myös mukava ja kestävä.

Starryn CLASSIC sarjan ripset (our product series name) ovat meidän suosituin tuoteryhmämme. Huolella valittu teippi helpottaa ripsen irrottamista nauhalta tai viuhkan luomista nauhalla. Jokainen ripsilinja on varustettu kätevillä pituuden, paksuuden ja kaarevuuden indikaattorilla, mikä helpottaa koko prosessia. Korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista valmistetut Starry Classic -sarjan ripset ovat pehmeät, puolikiiltävät ja syvän mustan väriset. Puolikiiltävä ripsien pinta ei ainoastaan paranna esteettistä ulkonäköä, vaan myös varmistaa optimaalisen pidon ripsiliiman kanssa, varmistaen paremman ripsien pysyvyyden.

Mitä ovat klassiset ripsienpidennykset?

Luonnolliset klassiset ripsienpidennykset tunnetaan myös nimellä 1:1 ripsienpidennykset. Klassinen tekniikka tarkoittaa yksittäisen pidennyskuidun kiinnittämisen jokaiseen yksittäiseen luonnolliseen ripseen. Tuloksena on huolellisesti muotoiltu ripsilinja, joka korostaa luonnollista kauneutta. Klassisten pidennysten valikoima on monipuolinen, sillä niitä on saatavilla eri pituisina ja paksuisina eri kaarveuuksissa. Ne on suunniteltu eri silmämuotoihin ja yksilöllisiin mieltymyksiin.

Klassisten ripsienpidennysten edut

Klassisilla ripsienpidennyksillä on monta etua. Klassisten ripsien  edut ulottuvat pelkkää estetiikkaa pidemmälle. Luonnollisen kauneuden parantamista varten klassinen ripsisetti on ihanteellisena valintana, joka tarjoaa sekä hienostuneen että tehokkaan lookin. Verrattuna moniin muihin tyyleihin, täydelliset klassiset ripset ovat huomattavasti helpompi huoltaa.Helppohoitoisuus ja huomattava kestävyys korostavat klassisten ripsienpidennysten etuja. 

Klassisten ripsienpidennysten paksuudet ja kaarevuudet

Klassisten luonnollisten ripsienpidennysten merkittävä etu on saatavilla olevien paksuuksien ja kaarevuuksien valikoima. Paksuusvaihtoehdot vaihtelevat luonnollisesta 0,10 mm:stä dramaattiseen 0,20 mm:iin, jolloin asiakkaat voivat saavuttaa halutun täyteläisyyden. Samoin erilaiset kaarevuudet, kuten B-, C-, CC-, L-, M- ja D, tarjoavat erilaisia muotoiluvaihtoehtoja, joiden avulla ripsitaiteilijat voivat luoda lookeja hienovaraisesta rohkeaan.

Tämä laaja valikoima varmistaa, että klassiset ripsienpidennykset eivät ole yksikokoinen ratkaisu. Ripsiteknikko voi räätälöidä pidennykset asiakkaan silmien muodon, kasvonpiirteiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Klassiset ripsienpidennyksetKlassiset ripsienpidennykset

Mikä ripsipaksuus ja -kaarveuus valita?

  • 0,1 mm paksuutta käytetään yhä enemmän vaatimattomien klassisten 1: 1 ripsipidennysten tekemiseen. 
  • 0,12 mm paksuus sopii täydellisesti vaatimattomien klassisten 1: 1 ripsipidennysten tekemiseen. Koska 0,12 mm ripset ovat erittäin ohuet ja kevyet, ne sopivat myös asiakkaille, joilla on heikot ja ohuet ripset. 
  • 0,15 mm paksuus on suosituin materiaali klassisille 1:1 ripsipidennyksille. Tätä paksuutta käyttämällä tulos jää luonnollisena, hyvin samankaltaisena kuin ripsivärillä värjätyt ripset jota useat asiakkaat haluavatkin. 
  • 0,18 mm halkasijalla ripsienpidennykset sopivat asiakkaalle, jolla on vahvat luonnolliset ripset, jos haluat saavuttaa erittäin rikkaan ja tumman vaikutelman.
  • 0,2 mm paksuutta voi käyttää asiakkailla, joilla on erittäin vahvat luonnolliset ripset. 0,2 mm ripsipidennyksillä saadaan erittäin tumma vaikutus. Sitä paksuutta käytetään yhä harvemmin, koska ripsikarva on melko painava ja voi olla rasittava asiakkaan ripsille.

Erilaiset kaarevuudet

  • B-curl on suorempi kuin muut kaarevuudet. Se sopii asiakkaalle, jolla on suorat ripset, ja luonnollisen look'in tekemiseksi. B-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille. 
  • C-curl on ripsienpidennysten klassisin ja luonnollisin kaarevuus. Se sopii hyvin asiakkaalle, jolla on suoremmat ripset, ja luonnollisen look'in saamiseksi. C-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille. 
  • CC-curl on hieman kaarevampi kuin C-curl. Se on erittäin laajalti käytetty ja asiakkaiden keskuudessa suosittu ripsienpidennysten kaarevuus. Se sopii useille eri asiakkaille, joilla on hyvin erilaiset luonnolliset ripset, ja trendikkään look'in luomiseen. CC-curlilla luodaan eri ripsienpidennys tyylejä kuten Natural, Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye.
  • D-curl on kaarevin saatavilla oleva ripsienpidennysmateriaali. D-curl on erittäin suosittu kaarevuus ja sitä käytetään yleensä dramaattisen lookin luomiseen. D-curl on paras ja eniten käytetty kaarevuus Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye tyylien luomiseen. Sopii myös asiakkaille, joilla on erittäin kaarevat luonnolliset ripset tai syvällä sijaitsevat silmät. 

L ja M kaarevuudet erikoisia lookeja varten 

L-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma. Se luo avoimen silmän vaikutuksen ja nostaa visuaalisesti putoavat silmäluomet. Jopa lyhyemmät pituudet luovat Cat Eye/Squirrel Eye -efektin. Sopii myös liner -efektin luomiseen. Luonnollisten ripsien pidemmän kosketuspinnan ansiosta L-curlilla on myös hieman parempi pysyvyys. Emme suosittele L-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

M-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma ja pyöreä kärki. Se luo avoimen silmän vaikutuksen, nostaa visuaalisesti putoavia silmäluomia ja laajentaa silmiä visuaalisesti. Täydellinen Cat Eye/Squirrel Eye-vaikutuksen tai liner-efektin luomiseen. Emme suosittele M-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

Kuinka kauan klassiset ripsienpidennykset pysyvät?

Klassisten ripsien keskimääräinen pysyvyys on 4-5 viikkoa säännöllisten huoltokertojen välillä. Oikealla asennuksella ja jälkihoito-ohjeita noudattamalla klassiset ripset kestävät pidempään ja näyttävät kauniilta koko ajan.

Miten klassiset ripset asennetaan?

Klassisten ripsien asennus vaatii tarkkuutta ja taitoa sertifioidulta ripsitaiteilijalta. Prosessi sisältää jokaisen luonnollisen ripsen eristämisen ripsipinseteillä ja yhden pidennyksen kiinnittämisen siihen. Ripsiteknikko ottaa asennuksen aikana huomioon asiakkaan silmien muodon, halutun lookin ja luonnollisten ripsien terveyden. Tämä huolellinen prosessi takaa luonnollisen mutta selvästi tehokkaan lookin.

Klassisten ripsien jälkihoito

Oikea jälkihoito on avainasemassa klassisten ripsien pysyvyyden ylläpitämisessä. Asiakkaita kehotetaan välttämään öljypohjaisia tuotteita, pidättäytymään ripsien hieromisesta tai vetämisestä ja varaamaan säännölliset huoltokerrat. Lisäksi ripsiesanssin käyttö voi parantaa pidennysten kestävyyttä ja antaa suojan ympäristötekijöitä vastaan.

Toinen tärkeä jälkihoidon osa on ripsienpidennysten puhdistaminen ripsishampoolla. Starry ripsien pesuvaahto on kehitetty erityisesti ripsien pidennysten käyttäjille. Täyteläinen ja pehmeä vaahto poistaa ylimääräisen pölyn ja meikinjäämät ripsistä vaikuttamatta ripsienpidennyksiin. Päivittäinen käyttö ehkäisee bakteereja, punkkeja, silmä-ärsytystä ja silmäsairauksia.

Ero volyymi-, hybridi- ja klassisten ripsienpidennysten välillä

Klassiset ripset, joissa yksi pidennys kiinnitetään tarkasti yhteen luonnolliseen ripseen, luovat ajattoman ja hienostuneen lookin. Toisaalta volyymiripset tarjoavat tehokkaamman ilmeen muodostamalla ripsiviuhkan useista kevyistä pidennyksistä, jotka kiinnitetään yhteen luonnolliseen ripseen.

Hybridiripset yhdistävät klassisen ja volyymitekniikan parhaat puolet. Tämä synteesi johtaa keskitiehen, joka tarjoaa joustavuutta niille, joilla on erilaisia esteettisiä mieltymyksiä. 

Ennen ja jälkeen klassiset ripsienpidennyksetEnnen ja jälkeen klassiset ripsienpidennykset

Klassisten ripsienpidennysten eri tyylit

Klassisissa ripsienpidennystyyleissä on vaihtoehtoja räätälöintiin yksilöllisten tulosten saavuttamiseksi. Jokaiselle löytyy jotakin. Luonnollisen lookin saamiseksi käytetään lyhyempiä ja kevyempiä pidennyksiä, jotka parantavat silmiä näyttämättä liian dramaattisilta. Pehmeän vaikutelman saavuttamiseksi ripsitaiteilijat yhdistävät strategisesti pidempiä ja lyhyempiä pidennyksiä vaihtelevilla kaarevuuksilla. Klassisia ripsiä voidaan käyttää myös intensiivisen ja rohkean ulkonäön luomiseksi.

Luonnollinen look klassisilla ripsienpidennyksillä

Luonnollista lookia kaipaaville klassiset ripsienpidennykset ovat täydellinen valinta. Pidennykset sulautuvat saumattomasti luonnollisiin ripsiin lisäämällä pituutta ja hienovaraista volyymia. Tämä tyyli sopii jokapäiväiseen käyttöön ja tarjoaa kiillotetun ulkonäön olematta kuitenkaan liian lumoava.

Wispy -ripset klassisilla ripsienpidennyksillä

Luodakseen wispy -klassisia ripsienpidennyksiä, ripsiteknikot yhdistävät strategisesti pidemmät ja lyhyemmät ripsienpidennykset vaihtelevilla kaarevuuksilla. Tämä tekniikka antaa ripsille kevyen ja ilmavan laadun. Tuloksena on hienovarainen mutta kiehtova look. Tämä prosessi edellyttää hyvää ymmärrystä asiakkaan silmien muodosta, mieltymyksistä ja toivotusta tuloksesta.

Ripsitaiteilija valitsee pidennykset näiden näkökohtien perusteella varmistaen räätälöidyn henkilökohtaisen lopputuloksen. Vaihtelevat pituudet ja kaarevuudet mahdollistavat persoonallisen, pehmeän lookin, joka on linjassa asiakkaan näkemyksen kanssa.

Intensiivinen look klassisilla ripsienpidennyksillä

Klassisia ripsienpidennyksiä voi käyttää myös rohkean ja intensiivisen lookin luomiseen. Valitsemalla pidemmät ja paksummat ripsienpidennykset, ripsitaiteilijat voivat saavuttaa dramaattisen vaikutelman, joka kiinnittää huomion silmiin. Tämä tyyli on ihanteellinen erityistilaisuuksiin tai yksilöille, jotka haluavat lumoavamman ulkonäön. Saavuttaakseen täydellisen tasapainon intensiteetin ja hienostuneisuuden välillä, ripsiteknikot arvioivat huolellisesti asiakkaan kasvojen piirteet ja silmien muodon. 

Luo ainutlaatuinen look klassisilla ripsienpidennyksillä

Klassisten luonnollisten ripsienpidennysten monipuolisuus avaa oven loputtomiin mahdollisuuksiin luoda ainutlaatuinen look. Ripsitaiteilijat voivat räätälöidä pituuden, paksuuden ja kaarevuuden asiakkaan tyylin ja mieltymysten mukaan. Halusitpa sitten luonnollisen, wispy- tai intensiivisen lookin, klassiset ripset tarjoavat kaikki vaihtoehdot. Ammattitaitoinen ripsitaiteilija selvittää asiakkaan toiveet ja hänellä on selkeä käsitys siitä, mihin tyyliin ripsienpidennykset kannattaa valita.

Valitse klassiset ripsienpidennyksemme

Klassiset ripsienpidennykset tarjoavat ajattoman ja tyylikkään ratkaisun niille, jotka haluavat korostaa silmiensä kauneutta. Trendien kehittyessä klassiset ripsienpidennykset säilyttävät edelleen paikkansa muokattavana valintana ripsimaailmassa.

Kun valitset käytettävät ripset, hyvämaineisen toimittajan valinnasta tulee keskeinen päätös, joka voi vaikuttaa merkittävästi työsi lopputulokseen. Starry Lashesin klassiset ripsienpidennykset erottuvat laadukkaasta materiaalistaan, mikä takaa saumattoman ja kestävän tuloksen. Valittavana on erilaisia paksuuksia, kaarevuuksia ja pituuksia, joten klassiset pidennyksemme tarjoavat joustavuutta, jota tarvitaan halutun ulkonäön saavuttamiseen. Valitse Starry Lashes!

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010