Ripsipinsetit

Ripsipinsetit

Ripsienpidennykset ovat tulleet suosituksi tavaksi korostaa luonnollista kauneutta, tarjoten pidemmät ja täyteläisemmät ripset. Kuitenkin virheettömien ripsipidennysten saavuttaminen vaatii tarkkuutta ja taitoa, ja oikeat työkalut ovat tässä prosessissa olennaisen tärkeitä. Keskeisten työkalujen joukossa ripsienpidennysten pinsetit ovat eturintamassa. Nämä pienet mutta tärkeät välineet auttavat ripsiteknikkoa poimimaan ja asettamaan yksittäiset pidennykset tarkasti.

Ripsipinsettien eri tyypit

Ammattimaiset pinsetit tunnetaan laadukasta materiaalista. Vetus-sarja on tuotettu ruostumattomasta teräksestä. Muut sarjat on korkealaatuisesta japanilaisesta lääketieteellisestä teräksestä. Hopea-sarjan pinseteillä on hiekkapuhallettu pinta. Light Gold ja Rose Gold -sarjoilla on erityinen plasmapinnoite, joka tekee niistä helppohoitoisia, kestäviä ja hypoallergeenisia.

Suorat erottelupinsetit

Suorat erottelupinsetit ovat jokaisen ripsiteknikon perusvaruste. Nämä pinsetit tunnetaan suorista ja hienosti terävöitetyistä kärjistään, jotka on suunniteltu erottamaan yksittäiset luonnolliset ripset pidennysten asennusprosessin aikana. Tarkat pinsettien kärjet mahdollistavat varovaisen ripsien erottelun, varmistaen, että jokaiseen pidennykseen kiinnitetään vain yksi luonnollinen ripsi.

Tämä tarkka erottelu on tärkeää estääkseen ripsien tarttumisen yhteen, mikä voisi johtaa epätasaiseen lopputulokseen. Suorat erottelupinsetit ovat ihanteellisia saumattoman ripsipidennysten asennuksen saavuttamiseksi.

Kaarevat pinsetit

Kaarevat pinsetit ovat samankaltaisia kuin suorat, mutta niissä on kevyt kaarevuus. Kaareva muoto tarjoaa ergonomisen edun, mahdollistaen ripsiteknikoille mukavamman käden asennon pitkien käyttösessioiden aikana. Tämä kaarevuus voi myös parantaa näkyvyyttä ja pääsyä luonnollisiin ripsiin, helpottaen niiden tarkkaa erottelua. Ripsiteknikot, jotka suosivat rennompaa otetta, usein valitsevat kaarevat erottelupinsetit lisämukavuuden saavuttamiseksi.

Volyymipinsetit

Volyymipinsetit on suunniteltu erityisesti volyymiripsien luomiseen. Näillä pinseteillä on ainutlaatuinen kulma ja kaarevuus, jotka helpottavat useiden pidennysten yhtäaikaista nostamista. Volyymiripsissä asennetaan useita kevyitä pidennyksiä yhteen luonnolliseen ripseen, mikä luo täyteläisen ja volyymirikkaan ilmeen. Volyymipinsetit ovat välttämättömiä ripsiviuhkojen muodostamisen kannalta ja mahdollistavat kauniin ripsilookin luomisen vaivattomasti.

ripsienpidennys pinsetitripsienpidennys pinsetit

Image by Freepik

Miten valita parhaat ripsipinsetit

Valitessasi parhaita ripsipinsettejä tarpeisiisi, sinun on harkittava useita tekijöitä huolellisesti. Tilatessasi verkosta sinun on luotettava siihen, että olemme tarkistaneet pinsetit useita kertoja. Jos sattumalta käy niin, että saamasi pinsetit eivät sovi, voit aina palauttaa ne 30 päivän kuluessa. Tässä muutamia olennaisia vinkkejä auttamaan sinua tekemään oikean valinnan:

 • Pinsettityyppi
  Tarvitset kaksi paria pinsettejä työskentelyä varten. Yksi erotteluun (yleensä suora) ja toinen pidennysten asentamiseen (klassisille ripsille yleensä kaareva, kun taas volyymiripsille tarvitset volyymipinsetit). Muista - parhaiten sinulle sopivat pinsetit voivat poiketa näistä suosituksista riippuen siitä, miten olet koulutuksessa opetettu ja miten olet harjoitellut.
 • Mukavuus ja ergonomia
  Kiinnitä huomiota pinsettien mukavuuteen ja ergonomiaan. Etsi pinsetit, joissa on mukava ote ja suunnittelu, joka sopii kätesi kokoon ja muotoon. Ergonomisesti suunnitellut pinsetit voivat vähentää käden väsymistä pitkien ripsisessioiden aikana.
 • Materiaali ja laatu
  Laadukkaat materiaalit ovat olennaisia kestävyyden ja tarkkuuden kannalta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinsetit ovat suosittu valinta niiden kestävyyden ja helpon puhdistettavuuden vuoksi.
 • Tarkkuus ja linjaus
  Tarkista pinsettien kärjet tarkkaa linjausta varten. Niiden tulisi kohdata tasaisesti ja sulkeutua tiukasti ilman aukkoja. Hyvin linjatut pinsetit varmistavat tarkan ripsiasennuksen. Meidän pinseteillämme on herkkä sulkeutuminen, jossa on 3-5 mm:n kosketuspinta.

Osta ammattimaiset ripsienpidennys pinsetit

Työkalujen laatu voi vaikuttaa merkittävästi saavuttamiisi tuloksiin. Olit sitten kokenut ripsiteknikko tai vasta aloittamassa alalla, sijoittaminen parhaisiin ripsienpidennys pinseteihin on viisas valinta. Laadukkaat pinsetit tekevät työstäsi tehokkaampaa ja lisäävät myös asiakastyytyväisyyttä.

Ostaessasi ammattimaisia ripsipinsettejä, ota huomioon omat tarpeesi, kuten käyttämäsi pidennysten tyyppi ja mukavuus työskennellessäsi. Lisäksi kannattaa suosia pinsettejä, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Valitsemalla oikeat ripsienpidennyspinsetit pystyt luomaan upeita ripsilookeja, jotka täydentävät asiakkaan luonnollista kauneutta. Olitpa sitten tekemässä klassisia, volyymi- tai hybridiripsiä, Starry Lashesin oikeat pinsetit ovat luotettavia kumppaneita virheettömien tulosten saavuttamisessa.

 

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010