3D valmisviuhkat

Viuhkat
  1. 3D
Rasia
  1. Standard
  2. 2000
Kaarevuus
  1. C
  2. CC
  3. D
Paksuus
  1. 0,07 mm
3D valmisviuhkat

3D valmisviuhkat

Ripsipidennysten maailmassa valmiit 3D ripset ovat nousemassa keskipisteeseen, tarjoten nopean ja upean ratkaisun. Nämä ripset on suunniteltu lisäämään silmiin volyymia ja syvyyttä. 3D valmisviuhkojen valikoimastamme  löytyy eri tyylejä, kaarevuuksia ja pituuksia, jotka sopivat jokaiseen silmämuotoon ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin.Nämä ripset on suunniteltu huolella säästämään aikaasi laadusta tinkimättä.

Symmetrisen järjestelynsä ja vaivattoman asennuksen ansiosta ne tarjoavat ripsiteknikoille ja -harrastajille nopean ja tehokkaan tavan saada täydelliset ripset.

3D ripsienpidennysten UKK

Mitä 3D ripset tarkoittaa?

Termi "3D valmisviuhkat" viittaa ripsienpidennyksiin jotka ovat muotoiltu viuhkaksi kolmesta yksittäisestä ripsestä. Nämä viuhkat ovat valmiita, mikä tarkoittaa, että yksittäisten ripsien asentamisen sijaan ripsiteknikot voivat kiinnittää nämä valmis viuhkoitetut ripset luonnollisiin ripsiin. Tuloksena on runsas, teksturoitu look, joka lisää syvyyttä ja ulottuvuutta silmiin

Ovatko 3D ripset uudelleenkäytettäviä?

3D ripset ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä ole tarkoitettu käytettäväksi uudelleen. Nämä ripset on valmiit viuhkat, missä useat pidennykset on liimattu tyvestä yhteen. Niiden erottaminen ja uudelleenkäyttö voi vahingoittaa sekä itse pidennystä että luonnollisia ripsiäsi. Tasaisen ja turvallisen ripsien ulkonäön säilyttämiseksi on suositeltavaa, että 3D viuhkat asennetaan tai vaihdetaan koulutetun ripsiammattilaisen toimesta. Tämä varmistaa, että saavutat aina parhaat tulokset ja minimoi riskin vahingoittaa luonnollisia ripsiäsi.

Kuinka 3D valmisviuhkat poistetaan?

3D ripsien poistaminen tulee tehdä varoen, jotta vältytään vahingoittamasta luonnollisia ripsiä. On suositeltavaa pyytää ammattiapua koulutetulta ripsiteknikolta. He käyttävät erityisesti suunniteltua liimanpoistoainetta to ripsien liiman liuottamiseen, jolloin pidennykset liukuvat pois hellästi. Jos yrität poistaa ne itse, voit vahingoittaa silmiäsi ja luonnollisia ripsiäsi.

Kuinka kauan 3D valmisviuhkat kestävät?

3D ripsien pitkäikäisyys voi vaihdella riippuen tekijöistä, kuten käytetystä liimasta, jälkihoidosta ja ripsien kasvusyklistä. 3D ripset voivat pysyä päällä keskimäärin kahdesta kuuteen viikkoon. Kuitenkin säilyttääkseen jatkuvasti täydellisen ulkoasun, monet asiakkaat valitsevat huoltoajan kahden tai kolmen viikon välein.

3D ripsienpidennykset3D ripsienpidennykset
3D ripsienpidennykset

3D viuhkat muihin ripsienpidennyksiin verrattuna

Saatavilla on useita vaihtoehtoja, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja. Erityisesti 3D valmisviuhkat ovat saavuttaneet suosiota upealla volyymillaan ja tekstuurillaan. Verrataan 3D-pidennyksiä muihin ripsienpidennyksiin, jotta voit tehdä tietoisen valinnan.

3D valmisviuhkat verrattuna 2D-6D volyymiripsiin

Perinteisissä volyymiripsissä, joita usein kutsutaan nimellä 2D-6D, viuhkat tehdään asennuksen aikana käsin. Vaikka tämä mahdollistaa tarkan räätälöinnin, se voi viedä aikaa ja ripsiteknikolla on hankala palvella useita asiakkaita tehokkaasti. Sitä vastoin 3D viuhkat ovat valmiita, mikä vähentää merkittävästi työaikaa. Ne tarjoavat tasaisia tuloksia ja sopivat erityisesti asiakkaille, jotka haluavat nopeampaa ripsienpidennystä.

3D vs klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsissä asennetaan yksittäinen ripsikarva jokaiselle luonnolliselle ripselle, mikä tuottaa luonnollisen mutta hienovaraisen lookin. Sitä vastoin 3D ripsiviuhkat lisäävät volyymia ja syvyyttä. Jos haluat dramaattisemman ja täyteläisemmän ulkonäön, 3D ripsienpidennykset ovat erinomainen valinta. Joten kun vertailaan 3D-ripsiä klassisiin ripsiin, ensimmäinen tarjoaa silmiinpistävän vaikutuksen, jota klassiset ripset eivät voi jäljitellä.

3D ripsienpidennykset vs hybridiripset

Hybridiripsienpidennykset yhdistävät klassisen ja volyymitekniikan tarjoten keskitien luonnollisen ja dramaattisen välillä. 3D hybridipidennykset sisältävät tyypillisesti kahden tai useamman pidennyksen asentamisen jokaiseen luonnolliseen ripseen, jolloin saadaan teksturoitu look. Jos kuitenkin haluat enemmän volyymia ja mittoja, 3D-ripsienpidennykset ovat edelleen paras valinta.

3D valmisviuhkat vs volyymiripset

Volyymiripset tunnetaan vaikuttavasta täyteläisyydestään. Ripsiteknikot luovat kahdella tai useammalla volyymikuidulla käsintehtyjä viuhkoja, jotka kiinnitetään luonnollisiin ripsiin. Tämä huolellinen prosessi tuottaa silmiinpistävän ja vaikuttavan lookin. Vaikka 3D volyymiripset tarjoavat kiistatonta vaikutusta, asennus vaatii huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa kuin 3D valmiit ripsiviuhkat. Asiakkaille, jotka etsivät sekä volyymia että ajansäästöä, 3D valmisviuhkat ovat oikea tapa edetä.

Osta 3D ripsienpidennystarvikkeet netistä

Kun suunnittelet 3D ripsienpidennysten ostamista, on tärkeää tehdä tietoisia valintoja, jotta saat laadukkaita tuotteita, kuten 3D valmisviuhkat, erikoisliimat, tarkat ripsipinsetit ja pidennysten hoitotuotteet.

Säästä aikaa 3D valmisviuhkoilla

Asiakkaat etsivät tehokkaita hoitoja, jotka tuottavat upeita tuloksia mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tässä 3D valmisviuhkat todella loistavat. Kuten aiemmin mainittu, 3D ripsiviuhkat lyhentävät merkittävästi asennusaikaa verrattuna perinteisiin volyymiripsipidennykset. Ripsiteknikoille tämä tarkoittaa kykyä palvella enemmän asiakkaita päivässä. Asiakkaille se tarkoittaa lyhyempää salongin tuolissa vietettyä aikaa.

Valmiit 3D volyymiviuhkat ovat käsityötä

Täydellisten volyymiviuhkojen tekeminen on taidetta sinänsä. Kokeneet ripsivalmistajat valitsevat huolellisesti erittäin hienot ripsienpidennykset, viuhkoittavat ja kiinnittävät ne luodakseen virheettömät 3D viuhkat. Tämä huolellinen ammattitaito varmistaa, että jokainen viuhka on symmetrinen ja kiinnittyy tiukasti luonnolliseen ripseen. Tuloksena on ripset, jotka eivät vain näytä upealta, vaan myös kestävät pidempään jokaisen valmisviuhkan tarkan kiinnityksen ansiosta.

Helppo asennus

Olitpa kokenut ripsiammattilainen tai vasta matkaasi aloittava, 3D valmisviuhkat takaavat helpon asennuksen. Aloittelijat hyötyvät yksinkertaisuudesta asentaa valmiit volyymiviuhkat suoraan luonnollisiin ripsiin, mikä eliminoi tarpeen volyymiripsokoulutukseen. Toisaalta kokeneet teknikot arvostavat aikaa säästävää näkökohtaa ja kykyä saavuttaa virheettömiä tuloksia jokaisen asiakkaan kanssa

Valmiit 3D ripsiviuhkat ovat mullistaneet ripsienpidennysten maailman tarjoten mukavuutta, tehokkuutta ja upeita tuloksia. Olitpa ripsitaiteilija tai kauniita ripsiä etsivä asiakas, 3D valmisviuhkat ovat erinomainen valinta. Niiden monipuolisuus, aikaa säästävät edut ja helppokäyttöisyys tekevät niistä arvokkaan lisäyksen kauneusteollisuuteen. 

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010