Yhteistyö ja kumppanuus

Sitoutumisemme laatuun ja innovaatioihin on antanut meille mahdollisuuden luoda vahvoja kumppanuuksia, joiden avulla olemme voineet parantaa asiakkaidemme kokemuksia ympäri maailmaa.

Jotkut nykyisistä kumppaneistamme

Meillä on yli 50 kumppania ympäri maailmaa, joiden kanssa kehitämme ripsialaa joka päivä. Tässä muutama niistä:

Liis i’Lashes & i’Brows. Liis on räätälöityihin lookeihin ja luonnollisiin ripsienpidennystyyleihin erikoistunut ripsitaiteilija Yhdysvalloissa.

Lami Lashes. Ripsien ja kulmien ammattikosmetiikka ja kotihoito. Myymme heidän Lami glue balm tuotteitaan.

RefectoCil. Ammattimaiset kulmien ja ripsien muotoilutuotteet.

Yhteistyömahdollisuudet

1. Some-sisällön luominen

 • Lisää meidät yhteistyökumppaniksi, kun julkaiset postauksen somessa
  Meidän molempien tilillä näytetään yhteistyöpostaus, joka auttaa lisäämään sen kattavuutta. Tämä voi auttaa meitä molempia kasvamaan Instagramissa. Se voi olla kuva/reel meidän tuotteistamme tai sinun työprosessistasi; koulutussisältö; ennen / jälkeen julkaisu; ripsihuumori tai muu ripsialan sisältö jne. HUOM! Julkaisemme vain sisältöä, joka välittää brändiarvojamme, joten olemme valikoivia tällaisessa yhteistyössä. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@starrylashes.com tai lähetä meille Instagramissa DM ennen julkaisua.

 • Merkitse meidät story´hin ja postauksiin
  Jaamme aina mielellämme postauksiasi tukeaksemme sinua. Johtuen jokapäiväisten postausten suuresta määrästä meidän on kuitenkin oltava valikoivia, jotta emme julkaise liikaa. Älä siis huoli, jos emme ole jakaneet osaa sisällöstäsi uudelleen, ehkä ensi kerralla niin. Jos sisältösi on inspiroivaa tai mainostavaa, lisäämme sen myös kohokohtiimme.

 • Käytä postauksissa hashtagia #starrylashes
  Koska haluamme tukea ripsitaiteilijoita ja koko ripsienpidennysalaa, rakennamme yhteisön, josta jokainen voi helposti löytää inspiraatiota toisiltaan tai vain löytää uusia ystäviä, joiden kanssa keskustella työstä, ongelmista tai jakaa kokemuksia tai jotain hauskaa.

 2. Verkkosivustojen linkittäminen

Voit parantaa verkkosivustosi sijoitusta verkkohakutuloksissa. Lisää vain www.starry.fi -linkki verkkosivustollesi, ja me lisäämme sinun. Tämä lisää myös luottamusta yritykseesi, sillä asiakkaat varaavat todennäköisemmin hoidon tietäen, että käytät turvallisia ja hyväksyttyjä kosmeettisia tuotteita luotettavalta tuotemerkiltä.

Tämäntyyppinen yhteistyö sopii sekä teknikoille että salonkeille, joilla on verkkosivusto. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

 3. Erikoistarjoukset ripsialan kouluttajille

Oletko ripsienpidennysten kouluttaja? Olemme iloisia voidessamme tukea sinua brändillämme! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi tarjouksia tai räätälöityjä aloituspakkauksia, jotka sopivat täydellisesti ripsienpidennyskursseillesi

4. Tukkumyynti

Pidämme tuotteidemme hinnat edullisina. Tukkualennuksille ei siis ole paljon tilaa. Strategiamme on palvella kaikkia asiakkaita ympäri maailmaa suoraan verkkokauppamme kautta, tarjoamalla mahdollisimman edullisia hintoja ja 1-2 työpäivän pikatoimituksen.

Jos suunnittelet isompaa tilausta:

 • Tarkista XL-tarjouksemme.
 • Yli 150€ tilauksiin liittyy ilmainen toimitus pakettiautomaattiin ja yli 250€ tilauksiin toimitus DHL kuriirilla ovellesi.
 • Yli 500 euron tilauksista (ilman ALV:tä) kassa-sivulla lasketaan automaattisesti 5% alennus.
 • Pidä silmällä some-kanaviamme ja tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon tarjouksistamme ja jännittävistä uutisistamme!

Kumppanuuden edut 

 • Tuki yrityksellesi
  Asiakkaat varaavat todennäköisemmin hoidon tietäen, että käytät turvallisia ja hyväksyttyjä kosmeettisia tuotteita luotettavalta tuotemerkiltä.

 • Koulutus
  Erikoistarjoukset koulutukseen ja kursseihin, joilla varmistetaan, että opiskelijasi käyttävät vain korkealaatuisia ripsienpidennystuotteita.

 • Sitoutunut kumppani
  Nauti markkinointitiimimme henkilökohtaisesta tuesta, joka auttaa sinua maksimoimaan kumppanuusedut.

 • Erikoistarjoukset ja alennukset
  Hanki alennus- tai lahjakortteja yhteistyöhön panostamasi ajan ja vaivan mukaan.

Työskennellään yhdessä

Oletpa sitten salongin omistaja, ripsiteknikko, vaikuttaja tai yrittäjä, tarjoa rohkeasti muita yhteistyöideoita. Olemme avoimia keskusteluille.

info@starry.fi

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010