Volyymi ripsikuidut

Volyymi ripsikuidut

 

Volyymi ripsienpidennyksistä on tullut trendikäs valinta niille, jotka haluavat täyteläiset ja dramaattiset ripset. Tämä tekniikka sisältää useiden kevyiden pidennysten kiinnittämisen yhteen luonnolliseen ripseen, mikä luo teksturoidun vaikutelman. Kun kauneusala kehittyy jatkuvasti, volyymiripsien pidennysten suosio kasvaa edelleen. Rohkeaa lookia etsivien rakastamat volyymiripset tarjoavat monipuolisen ratkaisun niille, jotka liikkuvat jatkuvasti muuttuvissa kauneustrendeissä.

Premium- ja Classic-sarjan volyymiripset on valmistettu huolellisesti hienoimmasta synteettisestä materiaalista. Classic-sarjan ripset eroavat Premium-sarjan ripsistä puolikiiltävällä materiaalilla ja luonnollisen näköisellä sävyllä. Classic-ripsien alla olevalla teipillä on hieman kevyempi tarttuvuus, mikä sopii paremmin suurimmalle osalle ripsiteknikoista. Premium-sarjassa on hieman enemmän kiiltoa ja vahvempi teippi ripsien alla.

Mitä ovat volyymiripset?

Toisin kuin klassiset ripsienpidennykset, joissa yksi pidennys kiinnitetään yhteen luonnolliseen ripseen, volyymiripsissa käytetään tekniikkaa, joka mahdollistaa useiden pidennysten asentamisen yhdelle luonnolliselle ripselle. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa tuottaa vaikutuksen, joka lisää ripsiin huomattavasti volyymia ja tiheyttä. Ripsitaiteilijat voivat käyttää itse  käsin tehtyjä viuhkoja tai valmiita ripsiviuhkoja.

Volyymi ripsienpidennysten koot

Valikoima kattaa tyypillisesti 2D:stä megavolyymi -pidennyksiin, jossa volyymi määräytyy kullekin luonnolliselle ripselle asennettujen pidennysten lukumäärän mukaan. Esimerkiksi 2D tarkoittaa kahta pidennystä yhdelle luonnolliselle ripselle, kun taas mega-volume -ripsien luominen tarkoittaa tiheiden viuhkojen luomista suurella määrällä pidennyksiä.

Volyymiripsien monipuolinen saatavuus palvelee erilaisia mieltymyksiä ja tyylejä. 3D-10D ja 5-12 mm pituiset volyymipidennykset - jokainen koko tarjoaa ainutlaatuisen esteettisen, mahdollistaen ulkonäön räätälöinnin yksilöllisten mieltymysten mukaan.

Mikä paksuus ja kaarevuus valita?

 • 0,03 mm halkasijalla ripset ovat ohuin ripsipidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään 3D-13D volyymiripsien tekemiseen. Ripset ovat erittäin ohuet ja kevyet, ja ne sopivat ns. megavolyymiripsien tekemiseen erittäin suurilla viuhkoilla (jopa 13D). Jos käytät viuhkassa vähemmän ripsikarvoja (3D-5D), tulos on erityisen ilmava ja kevyt.
 • 0,05 mm halkasijalla ripsikarva on erittäin ohut ripsienpidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään 3D-10D volyymiripsien tekemiseen. Ripset ovat ohuet ja kevyet ja sopivat volyymiripsien tekoon jopa 10D viuhkoilla. Kun käytät pienempiä ripsiviuhkoja (2D-5D), tulos jää ilmava ja kevyt. 
 • 0,06 mm halkasijalla ripsikarva on erittäin laajalti käytetty ripsienpidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään lähinnä 2D-6D volyymiripsien tekemiseen. 0,06 mm paksuudella lopputulos on luonnollinen ja tyylikäs.
 • 0,07 mm paksuiset ripsikuidut ovat suosituimpia volyymiripsimateriaalia. Pienemmillä ripsiviuhkoilla voit luoda luonnollisemman, ja suuremmilla viuhkoilla tummemman look'in.
 • 0,085 mm paksuisia ripsikuituja käytetään volyymiripsien tekemiseen pienemmillä viuhkoilla (2-4D). Pienet viuhkat antavat luonnollisen lopputuloksen. 0,085 mm materiaalilla tehdään myös vaatimattomia klassisia 1: 1 ripsipidennyksiä.  
  0,1 mm paksuutta käytetään erittäin usein volyymiripsien tekemiseen pienillä (2-3D) viuhkoilla.

Erilaiset kaarevuudet 

 • B-curl on suorempi kuin muut kaarevuudet. Se sopii asiakkaalle, jolla on suorat ripset, ja luonnollisen look'in tekemiseksi. B-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille.
 • C-curl on ripsienpidennysten klassisin ja luonnollisin kaarevuus. Se sopii hyvin asiakkaalle, jolla on suoremmat ripset, ja luonnollisen look'in saamiseksi. C-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille.
 • CC-curl on hieman kaarevampi kuin C-curl. Se on erittäin laajalti käytetty ja asiakkaiden keskuudessa suosittu ripsienpidennysten kaarevuus. Se sopii useille eri asiakkaille, joilla on hyvin erilaiset luonnolliset ripset, ja trendikkään look'in luomiseen. CC-curlilla luodaan eri ripsienpidennys tyylejä kuten Natural, Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye.
 • D-curl on kaarevin saatavilla oleva ripsienpidennysmateriaali. D-curl on erittäin suosittu kaarevuus ja sitä käytetään yleensä dramaattisen lookin luomiseen. D-curl on paras ja eniten käytetty kaarevuus Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye tyylien luomiseen. Sopii myös asiakkaille, joilla on erittäin kaarevat luonnolliset ripset tai syvällä sijaitsevat silmät. 

L ja M kaarevuudet erilaisia lookeja varten

L-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma. Se luo avoimen silmän vaikutuksen ja nostaa visuaalisesti putoavat silmäluomet. Jopa lyhyemmät pituudet luovat Cat Eye/Squirrel Eye -efektin. Sopii myös liner -efektin luomiseen. Luonnollisten ripsien pidemmän kosketuspinnan ansiosta L-curlilla on myös hieman parempi pysyvyys. Suosittelemme tehdä L-curlilla kapeampia viuhkoja. Emme suosittele L-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

M-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma ja pyöreä kärki. Se luo avoimen silmän vaikutuksen, nostaa visuaalisesti putoavia silmäluomia ja laajentaa silmiä visuaalisesti. Täydellinen Cat Eye/Squirrel Eye-vaikutuksen tai liner-efektin luomiseen. Suosittelemme tehdä M-curlilla kapeampia viuhkoja. Emme suosittele M-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

VolyymipidennyksetVolyymipidennykset

Kuinka kauan volyymi -ripsienpidennykset pysyvät?

Volyymiripsien pysyvyys on asiakkaan näkökulmasta usein ratkaiseva tekijä. Oikein asennettuna ja huollettuna nämä pidennykset pysyvät hyvin. Huolellinen asennus ja asianmukaiset jälkihoitokäytännöt, ripsiteknikon ammattitaito ja synkronointi luonnollisen ripsien kasvusyklin kanssa - kaikki yhdessä vaikuttavat merkittävästi pidennyksen keskimääräiseen pysyvyyteen, joka on 4-6 viikkoa.

Säännölliset huoltotoimenpiteet ovat ratkaisevassa roolissa ripsien kauneuden ylläpitämisessä. Tämä huolellinen lähestymistapa ei vain takaa ripsien pysymistä paikoillaan, vaan tukee myös luonnollisten ripsien yleistä terveyttä.

Miten volyymiripset asennetaan?

Volyymiripsien asennus vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja sertifioidun ripsiteknikon tarkkaa silmää yksityiskohtiin. Ripsitaiteilija luo huolellisesti ripsiviuhkat käyttämällä useita pidennyksiä ja kiinnittää viuhkan yhteen luonnolliseen ripseen varmistaen symmetrisen ja saumattoman asennuksen. Tämä prosessi vaatii syvällistä ymmärrystä asiakkaan ainutlaatuisesta silmien muodosta, halutusta ulkonäöstä ja luonnollisten ripsien yleisestä terveydestä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ripsiteknikko yhdistää teknisen asiantuntemuksen persoonalliseen lähestymistapaan.

Volyymiripsien jälkihoito

Asianmukainen jälkihoito on tärkeää sekä volyymiripsien pysyvyyden että esteettisen ulkonäön säilyttämiseksi. Asiakkaita kehotetaan olemaan käyttämättä öljypohjaisia tuotteita, koska ne voivat vaarantaa liiman kiinnittymisen, mikä voi johtaa pidennysten ennenaikaiseen irtoamiseen. Lisäksi on erittäin tärkeää olla hieromatta tai vetämättä ripsiä ja pestä ripset ripsishampoolla ja harjata ne säännöllisesti.

Ero klassisten, hybridiripsien ja volyymiripsien välillä

Klassiset, hybridiripset ja volyymiripset tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia luoda räätälöityjä tuloksia. Klassiset ripset tarjoavat luonnollisen ja hienostuneen ulkonäön, hybridiripset yhdistävät elementtejä sekä klassisista että volyymitekniikoista, ja volyymiripset, kuten kerrottu, luovat täyteläisen ja dramaattisen lopputuloksen. Nämä ovat tärkeimmät erot klassisten, hybridiripsien ja volyymiripsien välill

Volyymiripsien eri tyylit

Monipuolinen valikoima tyylejä varmistaa, että jokainen voi räätälöidä ripsienpidennykset vastaamaan ainutlaatuista makuaan ja toiveitaan. Etsitpä sitten vaihtelua jokapäiväiseen eleganssiin, pehmeää viehätystä tai rohkeaa ja dramaattista ilmaisua – volyymiripsien monipuolisuudesta löytyy jokaiselle jotakin. Eri pituuksien, paksuuksien ja kaarveuuksien ansiosta ripsiteknikot voivat luoda yksilöllisiä lookeja.

Wispy Volume Lashes

Wispy volyymiripset yhdistävät volyymiripset kevyisiin ripsienpidennyksiin vaihtelemalla kaarevuuksia ja saavuttaen hienovaraisen, kiehtovan vaikutelman, joka korostaa silmiä kuormittamatta niitä. Tämä tekniikka on esimerkki tasapainosta hienovaraisen ja dramaattisen välillä, heijastaen tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Russian Volume -ripsienpidennykset

Niille, jotka haluavat rohkean ja vaikuttavan lookin, russian volume -ripset ovat paras valinta. Tämä erityinen tyyli, joka on saavutettu yhdistämällä pidemmät ja paksummat pidennykset, ohjaa huomion silmiin ja luo kiehtovan katseen. Paksut volyymiripset ovat ihanteellisia erityistilaisuuksiin ja houkuttelevat yksilöitä, jotka arvostavat lumoavaa estetiikkaa.

Luonnolliset volyymiripset

Luonnolliset volyymiripset tarjoavat harmonisen tasapainon volyymin ja minimalismin välillä. Ne näyttävät täyteläisemmiltä klassisiin ripsiin verrattuna. Tämä tyyli korostaa hillittyä eleganssia ja tarjoaa hienostuneen ulkonäön ilman ylimääräistä intensiivisyyttä. Tyylikkyyteen keskittyvät luonnolliset volyymiripset tarjoavat ajattoman estetiikan, tämä ripsienpidennystyyppi painaa vähiten luonnollisia ripsiä, minkä vuoksi se on asiakkaiden suosituin valinta.

Mega -volyymi ripsienpidennykset

Mega -volyymi ripsienpidennykset, jotka tunnetaan dramaattisesta vaikutuksestaan, edellyttävät huolellista megavolyymiviuhkojen valmistusprosessia. Viuhkoissa käytetään 8-13 erittäin hienoa pidennystä, jotka asennetaan yksittäiselle ripselle. Lisäksi erityyppiset kaarveuudet, mukaan lukien D-curl dramaattisen vaikutelman saamiseksi ja C-curl luonnollisemman ulkonäön luomiseksi, tarjoavat  räätälöintimahdollisuuden ja varmistavat, että jokainen mega-volyymiripsienpidennys -setti vastaa asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin.

Volyymi -ripsienpidennyksetVolyymi -ripsienpidennykset

Luo täydellinen look volyymi -ripsienpidennyksillä

Volyymi -ripsienpidennykset ovat arvostettuja niiden monipuolisuuden vuoksi, mikä mahdollistaa räätälöidyn lookin, joka sopii yksilöllisiin mieltymyksiin. Halusipa asiakas sitten päivittäisen annoksen glamouria, leikkisää ja kekseliästä tai rohkeaa lopputulosta, monipuolinen volyymiripsien valikoima takaa, että jokainen voi saada haluamansa lookin. Tämä räätälöinti sisältää vaihtoehdot pituudelle, paksuudelle ja kaarveuudelle, mikä tarjoaa ripsitaiteilijoille runsaasti tilaa myös luovalle ilmaisulle.

Valitse volyymi -ripsienpidennyksemme

Kun valitset käytettävät ripset, hyvämaineisen toimittajan valinnasta tulee keskeinen päätös, joka voi vaikuttaa merkittävästi työsi lopputulokseen. Tutustu volyymiripsien -maailmaan Starry Lashesin avulla. Volyymiripsienpidennyksemme takaavat saumattoman ja kestävän asennuksen korkealaatuisten materiaalien ansiosta.

Saatavilla on useita erilaisia paksuuksia, kaarevuuksia ja pituuksia – volyymipidennyksemme tarjoavat joustavuutta, jota tarvitset halutun ulkonäön saavuttamiseen. Luonnollisista rohkeisiin ja intensiivisiin, ripsivalikoimamme tarjoaa monipuolisia ratkaisuja. Valitse Starry Lashes!

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010