Volyymi valmisviuhkat

Volyymi valmisviuhkat

 

Valmisviuhkojen valitseminen: 3D, 4D tai 6D

Ripsienpidennysten laittaminen valmisviuhkoilla tarjoaa lukuisia etuja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti ripsien laittoprosessiin ja tuottaa upeita tuloksia. Ne auttavat sinua säästämään aikaa poistamalla viuhkoittamisen tarpeen, mikä mahdollistaa tehokkaamman ripsienpidennys prosessin.Laaja valikoima tarjoaa sinulle vaihtoehtoja monipuolisuuteen ja räätälöintiin, asiakkaiden erilaisiin mieltymyksiin ja haluttuihin ripsilookeihin.

Olitpa aloittelija tai kokenut ripsiammattilainen, valmisviuhkat tarjoavat mahdollisuuden tutustua volyymiripsiin ilman viuhkoittamisen monimutkaisuutta. Kun valitset sopivia ripsienpidennyksiäsi, sinun on harkittava useita vaihtoehtoja: 3D, 4D ja 6D. Jokainen kategoria tarjoaa ainutlaatuisen volyymin ja tiheyden, jolloin voit saavuttaa erilaisia ripsityylejä.

 • 3D valmisviuhkat
  Kolmella yksittäisellä ripsellä varustetut 3D-viuhkat ovat loistavia luomaan kevyen ja luonnollisen vaikutuksen. Nämä viuhkat koostuvat kolmesta yksittäisestä ripsestä, jotka on ammattitaidolla muotoiltu viuhkaksi. Yhdessä ripsirasiassa on 416 kaunista 3D-viuhkaa ja se riittää vähintään kahdelle volyymiripsisetille.
 • 4D valmisviuhkat
  Jos kaipaat näkyvämpää volyymiä, 4D-valmisviuhkat ovat erinomainen valinta. Nämä viuhkat koostuvat neljästä yksittäisestä ripsestä, jotka on järjestetty huolellisesti viuhkan muotoon. 4D valmisviuhkat, joissa on neljä ripseä, ovat suosituin valmisviuhkatyyppi. Yhdessä ripsirasiassa on 384 kaunista 4D-valmisviuhkaa mikä riittää ainakin kahdelle uudelle volyymiripsisetille.
 • 6D valmisviuhkat
  Niille, jotka kaipaavat enemmän draamaa ja intensiteettiä, valmiit 6D-viuhkat tarjoavat vertaansa vailla olevan volyymin ja paksuuden. Nämä viuhkat koostuvat kuudesta yksittäisestä ripsestä, jotka on taidokkaasti järjestetty viuhkan muotoon. 6D valmisviuhkat kuudella ripsellä ovat täydellisiä luomaan erittäin tumman ja tiheän lookin. Yhdessä ripsirasiassa on 320 kaunista 6D valmisviuhkaa ja se riittää vähintään kahdelle uudelle volyymiripsetille.
Halutusta tuloksesta riippuen käytetään 3-, 4- tai 6-ripsisiä viuhkoja. 3D- ja 4D-viuhkoilla tulos on kevyempi ja ilmavampi. 6D-viuhkoilla tehty työ on tummempaa ja luo dramaattisemman lookin. Starry Lashes tarjoaa laajan valikoiman valmisviuhkoja jokaisessa kategoriassa, mikä varmistaa, että löydät juuri sen mitä tarvitset.

 

Yhdessä ripsirasiassa on 320 kaunista 6D valmisviuhkaaYhdessä ripsirasiassa on 320 kaunista 6D valmisviuhkaa

Valmisviuhkojen UKK

Mitä ovat valmisviuhkat?

Valmiit ripsienpidennysviuhkat ovat käyttövalmiita viuhkoitettuja ripsiä, mikä tekee ripsienpidennysten laittoprosessista nopeamman ja tehokkaamman. Nämä viuhkat ovat valmistettu järjestämällä yksittäiset ripset huolellisesti viuhkan muotoon ja kiinnittäen ne sitten yhteen tyvestä.

Valmiit ripsiviuhkat ovat saatavilla useissa eri tyyleissä, mukaan lukien eri pituudet, kaarveuudet ja paksuudet, joilla ripsiteknihkot voivat luoda erilaisia lookeja helposti. Ne tarjoavat mukavuutta ja ajansäästöä, koska ne poistavat tarpeen valmistaa viuhkoja käsin.

Valmiilla ripsienpidennysviuhkoilla ripsiteknikot voivat saavuttaa kauniin volyymin ja paksuuden lyhyemmässä ajassa ja palvella enemmän asiakkaita. Nämä viuhkat ovat hyödyllisiä myös vähemmän kokeneille ripsiteknikoille, jotka vielä harjoittelevat käsin viuhkoittamisen tekniikkaa.

Mitkä ovat valmisviuhkojen haitat?

Vaikka valmiit ripsiviuhkat tarjoavat mukavuutta ja ajansäästöä, on tärkeää ottaa huomioon niiden käyttöön liittyvät mahdolliset haitat. Valmisviuhkojen haittojen ymmärtäminen antaa sinun tehdä ripsiammattilaisena tietoisen päätöksen. On tärkeää punnita näitä rajoituksia niiden tarjoamiin mukavuuteen ja aikaa säästäviin etuihin nähden.

 • Rajoitettu räätälöinti
  Toisin kuin käsintehdyt viuhkat, joiden avulla ripsitaitteknikot voivat mukauttaa kunkin viuhkan paksuutta, pituutta ja kaarevuutta, valmisviuhkalla on ennalta määräty muoto. Tämä voi rajoittaa kykyäsi luoda täysin yksilöllisiä ripsilookeja, erityisesti asiakkaille, joilla on ainutlaatuiset mieltymykset.
 • Tarkkuus ja yksityiskohdat
  Käsintehdyt viuhkat tarjoavat usein paremman hallinnan ja tarkkuuden ripsienpidennysten laittoprosessin aikana.
 • Laatu vaihtelee
  Valmisviuhkojen laatu voi vaihdella tuotemerkin ja toimittajan mukaan. On tärkeää valita hyvämaineiset ja luotettavat valmistajat tasaisen laadun ja luotettavien tulosten varmistamiseksi. Huonolaatuisemmissa valmisviuhkoissa voi olla epäjohdonmukaisuuksia pituuden, kaarveuuden tai liimakiinnityksen suhteen.

Kuinka valmisviuhkat liimataan?

Valmisviuhkojen liimaus on tärkeä vaihe ripsienpidennysten asennusprosessissa. Jos käytät valmiita ripsiviuhkoja, tässä on yksinkertainen opas niiden liimaamiseen saumattomien ja pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi:

 1. Valitse korkealaatuinen liima, joka on erityisesti suunniteltu ripsien pidennyksiin. On tärkeää käyttää liimaa, joka on suunniteltu valmisviuhkoille ja tarjoaa vahvan, kestävän sidoksen. Nopeammat liimat sopivat valmisviuhkojen kiinnittämiseen. Liimaan kastetun viuhkan tulee kuivua hetkessä, kun se asetetaan asiakkaan luonnolliselle ripselle. JET BLACK ja ELASTIC Glue sopivat täydellisesti valmisviuhkolle. Jos olet jo hankkinut tarpeeksi taitoa ja haluat vielä nopeamman liiman, kokeile NO CHILL -liimaa.
 2. Liimaa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös liiman viskositeettiin (onko sen koostumus paksumpi tai ohuempi) ja liimahöyryjen tasoon.
 3. Nosta pinseteilläsi varovasti valmisviuhka alustasta ja varmista, että sinulla on tukeva ote puristamatta tai painamatta liian tiukasti. Kasta viuhkan pohja, jossa ripset on liimattu yhteen, liimaan. Varmista, että liima peittää pohjan tasaisesti, mutta vältä liiallista liimaa, joka voi johtaa paakkuuntumiseen tai huonoon kiinnittymiseen.
 4. Aseta viuhka varovasti vakaalla kädellä luonnollisen ripsen päälle, lähelle ripsien rajaa. Luo varovasti riittävä kosketuspinta ja aseta valmisviuhka luonnollisen ripsen päälle pitäen sitä paikallaan 1-2 sekuntia, jotta liima muodostaa vahvan sidoksen.

Mikäläinen on valmisviuhkojen pysyvyys?

Valmisviuhkoilla voi olla vaikutusta ripsienpidennysten pysymiseen, mutta on tärkeää ymmärtää asiaan liittyvät tekijät. Oikein käytettynä ja hoidettuna viuhkat voivat saavuttaa erinomaisen pysyvyyden. Tietyt näkökohdat on kuitenkin pidettävä mielessä:

 • Laadukas liima
  Erityisesti valmisviuhkoille suunnitellun korkealaatuisen ripsiliiman käyttö on ratkaisevan tärkeää. Luotettavan liiman valinta varmistaa vahvan ja kestävän sidoksen, millä on positiivinen vaikutus kiinnittymiseen. Myös parhaan liiman valitseminen huoneeseesi ja tekniikkaasi, jotta liima kuivuu sinulle optimaalisella nopeudella ja luo vahvan pidon.
 • Tekniikka
  Oikea tekniikka on välttämätöntä. Varmista, että valmisviuhka on liimattu tiukasti luonnolliseen ripseen välttäen kosketusta ihon kanssa. Luo riittävä kosketuspinta, kun asetat valmisviuhkat luonnonripsiin. Tarkka ja hellävarainen lähestymistapa työn aikana edistää parempaa pysyvyyttä.
 • Paino ja tilavuus
  Valmiit ripsiviuhkat voivat olla hieman raskaampia kuin yksittäiset ripsienpidennykset. Liiallinen paino tai volyymi voi rasittaa luonnollisia ripsiä, mikä voi vaikuttaa ripsien pysymiseen. On tärkeää valita viuhkat, jotka vastaavat luonnollista ripsien voimakkuutta.
 • Luonnollisen ripsien terveys
  Luonnollisten ripsien terveydellä on merkittävä rooli ripsien pysymisessä. Valmisviuhkat tulee kiinnittää terveisiin, oikein valmistettuihin ripsiin optimaalisen pysyvyyden saavuttamiseksi. Asianmukainen ripsihygienia ja jälkihoito ovat myös välttämättömiä ripsien pysymiselle.

Kuinka paksut valmisviuhkat ovat?

Valmiit ripsiviuhkat ovat saatavilla 0,05 mm ja 0,07 mm paksuisina, jotka molemmat tarjoavat ainutlaatuisia etuja. Eri paksuusvaihtoehdoilla varmistamme, että ripsiteknikot voivat valita täydelliset valmisviuhkat asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja saavuttaa upeat ripsienpidennykset.

0,05 mm paksuus on hyvin ohut ripsienpidennysmateriaali. Siitä valmistetut volyymiviuhkat ovat ilmavat ja kevyet.

0,07 mm paksuus on suosituin ripsienpidennysmateriaali. Siitä valmisetut volyymiviuhkat ovat volyymiripsille tyypillisesti tummat.

Valitse valmiit ripsiviuhkat

Valitse Starry ripset saadaksesi parhaat valmisviuhkat. Huolellisesti valmistetut ripsemme tarjoavat ensiluokkaista laatua, ja laadukkaat synteettiset ripset ovat ihanteellisia pehmeän, kevyen ja luonnollisen lookin luomiseen.

Laajan valikoimamme avulla voit räätälöidä pituuksia, kaarvuuksia ja ripsikarvan paksuuksia asiakkaidesi tarpeiden mukaan. Valmisviuhkamme tarjoavat pitkäkestoisia tuloksia ja erinomaisen pysyvyyden. Osta Starry ripsiä, niin:

Säästät aikaa valmisviuhkoilla

Oletpa sitten nopea ripsiteknikko, jolla on kiireinen aikataulu tai haluat lisätä tuottavuuttasi, valmis ripsienpidennyksemme ovat täydellinen ratkaisu. Vietä vähemmän aikaa viuhkojen tekemiseen ja enemmän keskittymiseen siihen, mitä rakastat – luo upeat ripset asiakkaillesi.

Valmis volyymiviuhkojen avulla voit säästää aikaa, ajoittaa enemmän asiakkaita tai pitää pidemmän tauon hoitojen välillä. Aika on arvokas resurssi, ja me ripsitaiteilijana ymmärrämme tehokkuuden merkityksen työssäsi.

Valmis ripsiviuhkat ovat myös loistava vaihtoehto ripsiteknikoille, jotka ovat toistaiseksi tehneet vain klassisia 1:1 ripsienpidennyksiä. Siirtyminen klassisista valmisviuhkoihin on luonnollinen edistysaskel, jonka avulla voit tuoda lisä volyymia asiakkaidesi ripsiin.

Valmisviuhkat ovat asiantuntijoiden käsityötä

Täydellisten ripsienpidennysten valmistaminen edellyttää ripsien suunnittelun ymmärtämistä, symmetriaa ja huolellista huomiota yksityiskohtiin. Kokeneet ripsiammattilaiset yhdistävät yksittäiset ripset huolellisesti virheettömän muotoisiksi viuhkoiksi ja kiinnittävät ne ohuella liimakerroksella. Jokainen viuhka on huolellisesti suunniteltu yhtenäisen ja kauniin ulkonäön saavuttamiseksi.

Kokeneiden ripsiammattilaisten antama palaute on auttanut meitä luomaan parhaan version valmisviuhkoista. Viuhkat pysyvät hyvin yhdessä ja irtoavat ripsinauhasta erittäin pehmeästi. Näin ripsilaatikkoa voidaan käyttää täysimääräisesti ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän.
Valmiit ripsienpidennykset ovat kokeneimpien ammattilaisten käsintehtyjä. Yksittäiset ripset liitetään volyymituulettimeksi ja kiinnitetään toisiinsa ohuella liimakerroksella.

Helppo ripsienlaitto

Parhailla valmisviuhkoilla voit nauttia vaivattomasta ripsienlaittoprosessista. Tartu valmiiseen viuhkaan pinseteillä ja irrota se varovasti ripsinauhasta. Upota viuhkan kärki liimapisaraan. Aseta viuhka riittävällä määrällä liimaa peitettynä asiakkaan ripsiin. Yksi valmisviuhka riittää yhdelle luonnolliselle ripselle.

Hintaetu

2000 kpl viuhkalaatikon hintaetumme on hyvä syy valita valmisviuhkat.
Hinta per valmisviuhka on paljon halvempi kuin minkään muun kilpailijan hinnat (n.0,02€ per viuhka), mutta tuote on huippulaatua.

Tuote Viuhkaa Hinta € Viuhka hinta €
Normaali rasia 3D 416 12,90 0,031
Normaali rasia 4D 384 12,90 0,034
Normaali rasia 6D 320 13,90 0,043
2000 viuhka rasia 3D 2000 35,90 0,018
2000 viuhka rasia 4D 2000 35,90 0,018
2000 viuhka rasia 6D 2000 39,90 0,020
Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010