Tukkumyynti ja määrätarjoukset

Tukkumyynti ja määrätarjoukset

 

Ripsipidennysten tukkumyynti on olennainen osa kauneusteollisuutta, ja se tarjoaa ammattilaisille ja salongeille mahdollisuuden ostaa korkealaatuisia ripsituotteita suurissa määrissä ja edullisesti. Olitpa kokenut ripsiteknikko tai salongin omistaja, ripsienpidennysten hankkiminen tukkukanavien kautta tarjoaa useita etuja.

Ripsienpidennysten tukkumyynti

Ripsien ostaminen suurissa erissä kerralla tuo mukanaan monia etuja ja mahdollisuuksia sekä kauneusalan ammattilaisille että yrityksille. Olitpa kokenut ripsiammattilainen, joka haluaa tehostaa toimintaasi, tai yrittäjä, joka haluaa perustaa kukoistavan kauneusalan yrityksen, strategisella päätöksellä ostaa ripsitarvikkeita tukkuna voi olla ratkaiseva vaikutus.

Mitä hyötyä on ripsien ostamisesta isona eränä?

Kun ostat suurempia määriä, nautit usein kustannussäästöistä, mikä tekee siitä taloudellisesti järkevämmän valinnan. Lisäksi, kun sinulla on runsaasti ripsiä, varmistat, että olet aina hyvin valmistautunut vastaamaan asiakkaidesi vaatimuksiin, mikä estää mahdolliset toimitusvajeet. Tukkuosto tarjoaa myös laajemman valikoiman ripsityylejä ja -tyyppejä, joten voit vastata asiakkaiden erilaisiin mieltymyksiin. 

Missä myydään ripsikuituja tukkuhinnalla?

Luotettavien ripsien tukkumyyjien ja toimittajien löytäminen on välttämätöntä ostamiesi tuotteiden laadun varmistamiseksi. Tässä on muutamia vaihtoehtoja ripsien tukkuhinnalla ostamiseen:

 • Kauneusmessut
  Kauneusalan messut ovat on erinomainen paikka tavata maineikkaita ripsienpidennysten tukkumyyjiiä. Nämä tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tarkastella ja vertailla laajaa valikoimaa ripsituotteita ja luoda suhteita mahdollisiin toimittajiin. Haittapuolena nämä tapahtumat voivat olla hyvin aikaa vieviä, koska sinun on vierailtava useita messuosastoja varmistaaksesi, että löydät parhaat vaihtoehdot.
 • Online-tukkumarkkinat
  Voit ostaa ripsiä suurissa erissä verkosta. Lukuisat online-tukkumarkkinat ovat erikoistuneet kauneus- ja kosmetiikkatuotteisiin. Muista tutkia ja varmistaa myyjien maine ennen kuin ostat ripsikuituja verkosta. Sopivanlaatuisten tuotteiden löytäminen Internetistä voi olla haastavaa. Halvat tuotteet ovat usein erittäin huonolaatuisia, kun taas kalliit eivät välttämättä takaa tasaista laatua. Muista, että kaukaa tilaaminen voi myös aiheuttaa ylimääräisiä kuljetus- ja tullikuluja.
 • Suoraan valmistajilta
  Jotkut ripsienpidennysten valmistajat tarjoavat ripsikuitujen tukkumyyntiä suoraan yrityksille. Tämä lähestymistapa voi tarjota sinulle suoremman ja kustannustehokkaamman toimitusketjun. Etsi ripsienpidennysten tukkumyyjää, jolla on kokemusta korkealaatuisten ripsien valmistuksesta. Valmistajilla on yleensä erittäin suuret vähimmäistilausmäärät. Tämä saattaa olla liikaa pienyrittäjälle, mutta isompien kauneusyritysten kannattaa varmasti harkita asiaa.
 • Tukkumyyjät 
  Tukkumyyjät toimivat välittäjinä valmistajien ja ripsiammattilaisten välillä. Ripsimyyjät ovat usein luoneet suhteita useisiin valmistajiin ja tarjoavat laajan valikoiman ripsikuituja. Tutki ja valitse jälleenmyyjä, jolla on luotettava maine.

Me Starryssa olemme löytäneet luotettavat valmistajat, joiden kanssa olemme kehittäneet tuotteita yli 10 vuoden ajan. Satojen ja tuhansien ripsiteknikkojen palaute on auttanut meitä valitsemaan parhaat materiaalit ja ratkaisut. Suuret määrät suoraan valmistajalta antavat meille mahdollisuuden tarjota ripsienpidennyksiä kilpailukykyiseen tukkuhintaan.

Ripsipidennysten tukkumyyjien valitseminen

Ammattimaisten ja luotettavien rripsioimittajien ja -myyjien valitseminen on ratkaiseva askel liiketoimintasi laadun ja menestyksen varmistamisessa. Toimittajaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin maine, tuotteiden laatu, hinnoittelu ja asiakastuki. Hyvämaineisilla ripsimyyjillä on kokemusta korkealaatuisten ripsituotteiden toimittamisesta johdonmukaisesti.

Sosiaalisen median läsnäolon tarkastelu, suositusten hakeminen ja perusteellinen tutkimus voivat auttaa sinua tunnistamaan luotettavia toimittajia. Lisäksi arvioi heidän tarjoamiensa ripsien valikoimaa ja varmista, että ne vastaavat erityisiä tarpeitasi. Valitse toimittajat, joilla on erinomainen asiakastuki, sillä selkeä viestintä ja apu voivat vaikuttaa merkittävästi yleiseen kokemukseesi siitä, mistä ostaa ripsiä tukkuna.

Mitä ripsituotteita myydään tukkutavarana?

Tukkutavarana löytyy paljon ripsituotteita ja -tarvikkeita. Tässä on erittely saatavilla olevista ripsienpidennysten tukkutarvikkeista:

Ripset tukkutavarana: valmisviuhkat, klassiset ripset, volyymiripset jne

Ripsienpidennysten ostaminen tukkutavarana tarjoaa monia etuja. Erityisesti ripsiteknikoille ja kauneusalan ammattilaisille runsas ripsitarjonta on erittäin hyödyllistä. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia vaihtoehtoja.

Sinulla on aina olla oikeat ripset käsilläsi saavuttaaksesi haluamasi lookin tai vastataksesi asiakkaidesi mieltymyksiin. Näin säästät aikaa ja varmistat, että olet valmis mihin tahansa ripsiasennukseen.

Ripienpidennys liima tukkutavarana

Ripsienpidennys liimaa ei kaanata ostaa liian isoja määriä kerralla. Ripsiliiman ominaisuudet voivat muuttua ajan myötä, ja raikkaus on avain optimaalisiin tuloksiin. Starry Lashesissa liimamme valmistetaan huolellisesti tuoreissa erissä joka kuukausi, mikä takaa liiman luotettavuuden ja tehokkuuden. Ripsiliimaa on suositeltavaa ostaa 1-2 kuukauden määrä kerrallaan. Tällä tavalla saat jatkuvasti parhailla ominaisuuksilla liimaaa, mikä varmistaa, että ripset kestävät mahdollisimman pitkään.

Ripsishampoo isossa pakkauksessa

Asianmukainen ripsihygienia on ratkaisevan tärkeää ripsienpidennysten kunnon ja pitkäikäisyyden kannalta. Ripsishampoo on välttämätön osa ripsien hoidosta koska se auttaa puhdistamaan ja ylläpitämään pidennykset tehokkaasti. Ripsishampoon ostaminen tukkutavarana varmistaa, että tämä tärkeä tuote ei lopu koskaan, mikä edistää johdonmukaisia hygieniakäytäntöjä. Sen lisäksi ripsiteknikot ostavat ripsienpesuainetta isoissa pakkauksissa jälleenmyydäkseen sitä asiakkailleen. Tukkuostaminen ja yksittäinen myynti mahdollistaa lisätulojen ansaitsemisen.

Ripsiseerumin tukkumyynti

Täyteläisempien ripsien saavuttaminen on yleinen toive, joten ripsiseerumit ovat suosittu tuote. Nämä seerumit on suunniteltu ravitsemaan ja stimuloimaan ripsien kasvua ja parantamaan niiden yleistä kuntoa. Ostamalla tukkutavarana säästät rahaa ja varmistat, että se ei lopu kesken. Voit myös myydä ripsiseerumia asiakkaillesi saadaksesi lisätuloa.

Ripsien kotihoito tuotteiden tukkumyynti

Lash aftercare kits are comprehensive solutions designed to help clients maintain their lash extensions effectively. These lash kits wholesale typically include essentials such as lash cleansers, brushes, and other products. Purchasing lash aftercare kits in bulk offers convenience and cost-effectiveness. You'll have all the necessary tools available for your clients to ensure their lash extensions remain in top condition.

Other eyelash products in bulk

Ripsienpidennysten kotihoito-paketit ovat kattavia ratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan asiakkaita pitämään ripsienpidennykset hyvässä kunnossa. Nämä tukkumyyntipakkaukset sisältävät tyypillisesti välttämättömiä tuotteita, kuten ripsien puhdistusaineita, harjoja ja muita tuotteita. Ripsien kotihoitotuotteiden ostaminen tukkutavarana tarjoaa mukavuutta ja kustannustehokkuutta. Sinulla on asiakkaidesi käytettävissä kaikki tarvittavat työkalut varmistaaksesi, että heidän ripsienpidennykset pysyvät huippukunnossa.

ripset tukkumyyntiripset tukkumyynti
Image: Starry

Ripsienpidennysten tukkumyynti

Meillä Starry Lashesissa asiakkaamme voivat ostaa ripsituotteita suurempia määriä. Kun ostat tuotteita tukkutavarana, et vain hyödy kustannussäästöistä, vaan varmistat myös suosikkiripsien jatkuvan saatavuuden. On täysin järkevää varastoida tuotteita, joilla on pidempi säilyvyys, kuten ripsiharjoja, teippejä ja geelityynyjä. Lisäksi tuotteet, kuten ripsishampoo ja -seerumi, joita voit myydä asiakkaillesi.

Olemme sitoutuneet säilyttämään kilpailukykyiset ja edulliset tuotehinnat, mikä jättää rajoitetusti tilaa perinteisille tukkualennuksille. Lähestymistapamme perustuu asiakkaiden palvelemiseen maailmanlaajuisesti suoraan, mikä takaa alhaisemmat hinnat ja nopean, 1-2 työpäivän pikatoimituksen lisäedun. Suurempia tilauksia harkitseville olemme kuitenkin suunnitelleet erikoisvaihtoehtoja. Tutustu tukkutarjouksiimme, jotka on suunniteltu palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat ostaa ripsienpidennystarvikkeita tukkutavarana. Nauti ilmaisesta DHL-express kuljetuksesta yli 150 € tilauksille, mikä takaa nopean ja vaivattoman toimituskokemuksen.

Lisäksi yli 500 euron (ilman arvonlisäveroa) tilaukset saavat automaattisesti 5 % alennuksen. Pysyäksesi ajan tasalla uusimmista tarjouksistamme ja jännittävistä uutisistamme, pyydämme sinua seuraamaan sosiaalisen median kanaviamme ja tilaamaan uutiskirjeemme. Tällä tavalla saat ensimmäisten joukossa tietää parhaista tarjouksista ja kampanjoista.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010