Ripsiliima NO CHILL 3kpl

Tarjoushinta 60,00 € Normaalihinta 70,50 €

ERITTÄIN nopea ripsiliima volyymiripsille ja valmisviuhkoille

NO CHILL ripsiliima kuivuu 0,5 sekunnissa ja sopii vain erittäin nopeille ja kokeneille ripsiteknikoille. Liima kiinnittyy luonnollisiin ripsiin välittömästi eikä jätä säätövaraa.

Koostumukseltaan ripsiliima on erittäin nestemäistä ja sillä on vahva musta pigmentti. Liimahöyryt ovat keskivahvoja. Liimalla on erittäin hyvä pysyvyys ja se sopii myös rasvaiselle iholle.

NO CHILL ripsiliima pysyy liima-alustalla pitkään raikkaana työn aikana ja toimii hyvin erilaisissa olosuhteissa. Paras työhuoneen kosteus on 50-70,% ja lämpötila 18-25°C. Muissa olosuhteissa kuivumisaika on jonkin verran nopeampi tai hitaampi.

Ripsiliiman säilytys

Ripsiliima toimitetaan foliopakkauksessa, joka suojaa kosteudelta, lämpötilan muutoksilta ja suoralta auringonpaisteelta. Suosittelemme säilyttämään liiman foliopakkauksessa ensimmäisen avaamisen jälkeen. Avaamaton liima säilyy viileässä ja auringolta suojattuna jopa 6 kuukautta. Avaamisen jälkeen suositellaan käytettäväksi 1 kuukauden sisällä.

Vain ammattikäyttöön

NO CHILL Eyelash Extension Glue on tarkoitettu vain koulutettujen ripsiammattilaiseten käyttöön. Tuotteen turvallisuuden osalta pätevä asiantuntija on laatinut kosmeettisen valmisteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnissa tuote on arvioitu turvalliseksi, kun sitä käytetään käyttöohjeiden mukaisesti ja Euroopan parlamentin ja neuvoston kosmetiikkatuoteasetuksen N:o 1223/2009, 30.11.2009, mukaisesti. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden ilmoitusportaaliin CPNP viitenumerolla 4198094.

Koostumus

Ethyl 2-Cyanoacrylate, Carbon Black.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010