Cream Remover Double Plus 30g

19,90 €

Kermamainen ripsienpidennysten poistoaine.

Cream Remover Double Plus on erittäin tehokas aine ripsienpidennysten poistoon. Uusi koostumus liuottaa nopeasti ripsiliiman, ja tekee ripsienpidennysten poistamisen helpoksi. Kermamaisella poistoaineella työskentely on turvallista asiakkaan silmille. Poistoaine ei sisällä asetonia eikä vahingoita asiakkaan luonnonripsiä.

Nettopaino: 30g

Vain ammattikäyttöön.

Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 2672789.

Levitä poistoainetta mikroharjalla tai vanupuikolla ripsien ja ripsiliiman liittymiin. Anna vaikuttaa n. 3-5 minuuttia. Poista pidennykset varovasti mikroharjan tai pinsettien avulla. Pidennysten poistamisen jälkeen poista ripsistä vanulapulla ylimääräinen neste ja pese ripset ripsipesuvaahdolla.

Koostumus: Gamma - butyrolactone, Montmorillonite, Copolymer.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010