Eyelash lift ripsien kestotaivutus

Eyelash lift ripsien kestotaivutus

Eyelash lift eli ripsien kestotaivutus on upea kauneusmenetelmä, joka tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia ilman pidennysten tarvetta. Oikeiden tuotteiden ja jälkihoidon avulla voit nauttia kauniisti taivutetuista ripsistä, jotka avaavat silmäsi ja tekevät niistä eloisamman näköiset. Kun kyseessä ovat ripsien kestotaivutustuotteet, voit luottaa Starryn tarjoavan asiakkaillesi huippulaatuisia vaihtoehtoja, jotka takaavat turvallisuuden ja upean lopputuloksen.

Mitä on ripsien kestotaivutus?

Eyelash lift, jota tunnetaan myös nimellä ripsien kestotaivutus, on suosittu hoito, joka korostaa ripsien luonnollista kauneutta. Se on suunniteltu antamaan ripsille pitkäkestoisen kaarevuuden, tehden niistä pidemmän ja tuuheamman näköisiä ilman ripsienpidennyksiä. Tämä hoito on täydellinen niille, jotka haluavat vaivattoman, mutta huomattavan ripsikorostuksen.

ripsien kestotaivutusripsien kestotaivutus

Image by Freepik

Ripsien kestotaivutus tuotteet

Oikeiden lash lift tuotteiden käyttäminen takaa onnistuneen ripsitaivutuksen. Kestotaivutukseen tarkoitetut aineet on erityisesti kehitetty tarjoamaan parhaat tulokset samalla varmistaen silmien ja ripsien turvallisuuden. Taivutussetti sisältää taivutusaineita, silikonisuojia tai -tyynyjä, liimoja sekä ravitsevia aineita. Jokainen aine on taivutusprosessissa tärkeässä roolissa, varmistaen että ripset ovat kauniisti kaarevat ja kosteutetut.

Tuotteet ripsien kestotaivutushoitoon

The eyelash lifting procedure requires specific products to achieve the desired outcome. Here's a brief overview of these essential products:

 • Taivutusaineet
  Nämä aineet on tarkoitettu karvojen sidosten hajottamiseen, jotta ne voidaan muotoilla taivutettuun asentoon. Taivutusaineita on saatavilla eri vahvuuksina erilaisten ripsityyppien tarpeisiin.

 • Silikonityynyt
  Silikoniset suojaimet tai tyynyt asetetaan silmäluomille luodakseen hellävaraisen kaarevuuden ripsiin. Niitä on eri kokoja sopiakseen eri ripsipituuksille.

 • Lash lift liima
  Lash lift liimalla kiinnitetään ripset silikonityynyihin taivutusprosessin aikana. Tämä liima, Lami Glue Balm, on suunniteltu olemaan hellävarainen ripsille ja iholle.

 • Ravintoaineet
  Taivutuksen jälkeen levitetään ravitsevia aineita kosteuttamaan ja hoitamaan ripsiä, jolloin ne jäävät pehmeiksi, kiiltäviksi ja terveen näköisiksi.

lash lift ennen ja jälkeenlash lift ennen ja jälkeen
Image by refectocil

Lash lift jälkihoitotuotteet

Oikeanlainen jälkihoito on olennaista ylläpitääksesi ripsien kestotaivutuksen tuloksia. Jälkihoitotuotteet on suunniteltu pitämään ripsesi kunnossa ja pidentämään toimenpiteen vaikutuksia. Nämä tuotteet sisältävät yleensä ripsiseerumeita, hoitoaineita ja puhdistusaineita. Oikeiden jälkihoitotuotteiden käyttö takaa, että kestotaivutetut ripset pysyvät terveinä ja elinvoimaisina.

Ripsien kestotaivutus paketit

Emme suosittele tekemään lash liftiä kotona. Ensinnäkin et voi tehdä sitä itse. Toiseksi on erittäin suositeltavaa saada asianmukaista koulutusta ennen kuin suoritat ripsien kestotaivutuksen kenellekään. Sanottuaan tämän, meillä on paras kotona käytettävä kestotaivutuspaketti kätevänä vaihtoehtona. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja työkalut onnistuneeseen ripsien kestotaivutukseen. 

Maxymova ja Lami Lashes lash lift tuotteet

MAXYMOVA on ammattimainen ripsi- ja kulmalaminaatiotuotteiden merkki. Se on kehitetty yhteistyössä parhaiden asiantuntijoiden kanssa Italiassa. Kaikilla tuotteilla on kiiltävä tekstuuri ja miellyttävä tuoksu. Valmistettu Italiassa.
Lami Lashes on innovatiivisen LAMI GLUE BALM "Liimaa ilman liimaa" -tuotteen luoja. Tämä tuote on uusi huippulaadukas vaihtoehto kaikille laminointiteknikoille. Se kiinnitä ripset silikonityynyyn ja ravitsee niitä koko toimenpiteen ajan. EU-patentoitu ja sertifioitu tuote.

Osta ripsien kestotaivutustuotteet Starrysta

Kun haluat hankkia laadukkaita ripsien kestotaivutustuotteita, kuten Maximova lash lift tuotteet tai Lami glue balm, voit luottaa Starry Lashesiin. Meiltä löydät kattavan valikoiman tuotteita, kuten taivutusaineet, silikonityynyt, liimat, ravitsevat aineet ja täydelliset ripsien kestotaivutuspaketit. Tarjoamme myös ammattimaisia lash lift paketteja niille, jotka haluavat tarjota tätä palvelua asiakkailleen. Paketeissamme on kaikki tarvittava ripsien kestotaivutuksen ammattimaiseen suorittamiseen alusta loppuun.

Olit sitten ammattilainen ripsiteknikko tai kotona ripsien kestotaivuttamisesta kiinnostunut henkilö, Starryn lash lift tuotteet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Korkealaatuisten tuotteidemme avulla voit saavuttaa kauniisti taivutetut ripset, jotka korostavat ulkonäköäsi.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010