Ripsiliima JET BLACK 3kpl

Tarjoushinta 57,00 € Normaalihinta 64,50 €

Nopeasti kuivuva ripsiliima volyymiripsille

JET BLACK ripsiliima kuivuu normaaleissa olosuhteissa noin 1 sekunnissa ja sopii kokeneelle ripsiteknikolle volyymiripsien tekemiseen. Liima kiinnittyy luonnollisiin ripsiin erittäin hyvin, mikä tekee siitä myös hyvän valinnan valmisviuhkojen laittoon.

JET BLACK päästää suhteellisen vähän liimahöyryä ja sen pysyvyys on erittäin hyvä. Liiman viskositeetti on keskiohut ja sen väri on syvän musta.

Työhuoneen suositeltava ilmankosteus on 50-60 % ja lämpötila 18-25°C. Liiman kuivumisaika on jonkin verran nopeampi tai hitaampi olosuhteista riippuen.

Ripsiliiman säilytys

Ripsiliima toimitetaan foliopakkauksessa, joka suojaa kosteudelta, lämpötilan muutoksilta ja suoralta auringonpaisteelta. Suosittelemme säilyttämään liiman foliopakkauksessa ensimmäisen avaamisen jälkeen. Avaamaton liima säilyy viileässä ja auringolta suojattuna jopa 6 kuukautta. Avaamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää liima 1 kuukauden kuluessa.

Vain ammattikäyttöön

Jet Black Glue on tarkoitettu vain koulutettujen ripsienammattilaisten käyttöön. Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 2513965.

Koostumus

Ethyl 2-cyanoacrylate, Ethoxyethyl 2-cyanoacrylate, Carbon Black.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010