Ripsiliima ELASTIC 3kpl

Tarjoushinta 63,00 € Normaalihinta 70,50 €

Helppo työskennellä ja erittäin kestävä

ELASTIC ripsiliima kiinnittyy luonnollisiin ripsiin hetkessä, mutta jättää myös vähän säätövaraa. Liima kuivuu noin 1 sekunnissa ja volyymiviuhkat eivät tartu yhteen työn aikana.

ELASTIC ripsiliima sopii kokeneille ripsiteknikoille volyymiripsien ja klassisten 1:1 ripsienpidennysten tekemiseen. Se sopii myös valmisviuhkojen asennukseen.

Kuivuessaan ELASTIC ripsiliima säilyttää joustavuutensa ja tämän ansiosta liimalla on erityisen hyvä kestävyys. Joustavuutensa ansiosta pidennys taipuu yhdessä luonnollisen ripsen kanssa ja myös mekaanista kulumista on vähemmän. Tulokset ovat erinomaisia myös asiakkailla, joilla on rasvainen iho.

Liiman koostumus on melko nestemäinen ja sen väri on hieman vaaleampi musta. Vaaleampi sävy tulee pienemmästä pigmenttimäärästä, mikä on etu pigmentille allergiselle asiakkaalle.

ELASTIC ripsiliimassa on keskivahvat höyryt ja se toimii hyvin erilaisissa olosuhteissa. Sopiva työhuoneen kosteus on 30-60 % ja lämpötila 18-25°C. Muissa olosuhteissa kuivumisaika on jonkin verran nopeampi tai hitaampi.

Ripsiliiman säilytys

Ripsiliima toimitetaan foliopakkauksessa, joka suojaa kosteudelta, lämpötilan muutoksilta ja suoralta auringonpaisteelta. Suosittelemme säilyttämään liiman foliopakkauksessa ensimmäisen avaamisen jälkeen. Avaamaton liima säilyy viileässä ja auringolta suojattuna jopa 6 kuukautta. Avaamisen jälkeen suositellaan käytettäväksi 1 kuukauden sisällä.

Vain ammattikäyttöön

ELASTIC Eyelash Extension Glue on tarkoitettu vain koulutettujen ripsiammattilaiseten käyttöön. Tuotteen turvallisuuden osalta pätevä asiantuntija on laatinut kosmeettisen valmisteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnissa tuote on arvioitu turvalliseksi, kun sitä käytetään käyttöohjeiden mukaisesti ja Euroopan parlamentin ja neuvoston kosmetiikkatuoteasetuksen N:o 1223/2009, 30.11.2009, mukaisesti. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden ilmoitusportaaliin CPNP viitenumerolla 4198066.

Koostumus

Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Ethoxyethyl Cyanoacrylate, Butyl Cyanoacrylate, CI 77266.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010