Speedbonder 15ml

34,90 €

Kovettaa ripsiliiman hetkessä ja parantaa pysyvyyttä 

✓ Kovettaa ripsiliiman hetkessä

✓ Vähentää liimahöyryjen aiheuttamaa ärsytystä

✓ Parantaa ripsienpidennysten pysyvyyttä jopa 30%

Speedbonder on uusi vesipohjainen tuote, joka kovettaa ripsiliiman hetkessä, vähentää liimahöyryjen aiheuttamaa ärsytystä ja allergiaa ja parantaa ripsienpidennysten pysyvyyttä jopa 30%. Tuotteen käyttämisen jälkeen liima on heti kovettunut, joten ei tarvitse odottaa 24h, että hikoileminen tai peseminen ei vaikuttaisi ripsienpidennysten pysyvyyteen.

Speedbonder reagoi kosketuksessa ripsiliiman kanssa ja kovettaa liiman sekoittumalla siihen. Sen ansiosta liiman yhtymäkohdat ovat joustavammat ja ripsienpidennysten pysyvyys huomattavasti parempi.

Toimii kaikkien ripsiliimojen kanssa. Yhdestä 15ml pullosta riittää 150-200 asiakkaalle.

Valmistettu EU-ssa ja vastaa kaikkia kosmetiikkatuotteiden vaatimuksia. Vain ammattikäyttöön. Säilyy avaamattomana 2 vuotta. Avaamisen jälkeen käytettävä 6 kk sisällä. Määrä 15ml.

Aloita n. 2-3 minuuttia ripsienlaiton jälkeen. Levitä ohut kierros tuotetta mikrotikulla liiman yhtymäkohdille. Yhtymäkohtien täytyy olla aineella kevyesti kosteutettu, ei likomärkä. Kuivaa neste pumpulla tai tuulettimella. Ripsiliima kovettuu Speedbonderin vaikutuksesta 2-3 minuutissa. Sen jälkeen voi pestä silmiä hellävaraisesti ja puhdistaa silmien ympäriltä liimahöyryjen jäännökset.

Koostumus: Aqua Sodium Chloride, Ethyl Methacrylate, CI 60725, Parfum, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010