Flash Primer 15ml

34,90 €

✓ Nopeuttaa liiman kuivumista kosketuksessa luonnollisten ripsien kanssa

✓ Vähentää liimahöyryjen aiheuttamaa ärsytystä

✓ Täydellinen väline matalassa ilmankosteudessa

Flash Primer on uusi vesipohjainen esihoitoaine, joka nopeuttaa liiman kuivumista kosketuksessa luonnollisten ripsien kanssa. Liima tarttuu Flash Primerilla käsiteltyihin ripsiin heti liiman ja primerin kontaktin syntyessä. Sen lisäksi Flash Primer neutralisoi asiakkaan ripsillä ensimmäiset ripsiliiman höyryt ja näin ollen vähentää liimahöyryjen aiheuttamaa ärsytystä.

Flash Primer on olennainen kun työtilojen ilmankosteus on matala. Se nopeuttaa liiman kuivumista ja sen avulla voit jatkaa työskentelyä oman suosikkiliiman kanssa. Toimii jokaisen ripsiliiman kanssa.

Miten Flash Primer eroa muista pikakuivaajista? Liiman pikakuivaaja kynää käyttäessä liima alkaa kuivua heti kun ripsikuitu on kastettu liimaan. Flash Primerilla liiman kuivuminen alkaa vasta ripsipidennyksen koskettaessa primerilla käsitellyn luonnollisen ripsen kanssa.

VValmistettu EU-ssa ja vastaa kaikkia kosmetiikkatuotteiden vaatimuksia. Vain ammattikäyttöön. Säilyy avaamattomana 2 vuotta. Avaamisen jälkeen käytettävä 6 kk sisällä. Määrä 15ml.

Levitä kostean mikrotikun avulla asiakkaan kuiviin ja puhtaisiin ripsiin. Anna kuivua pari minuuttia.

Koostumus: Aqua, Maris Sal, SD Alcohol 39-C, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Cucumis Sativus Fruit Water, Panthenol, Hamamelis Virginiana Leaf Water,Glycine Soja Seed Extract, Parfum, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010