Ripsiliima MAGIC

19,50 €

Ripsiliima volyymi- ja klassisille 1:1 ripsille

MAGIC ripsiliima kuivuu noin 1-2 sekunnissa ja sillä on erittäin hyvä tarttuvuus. Sopii hyvin volyymiripsien tekemiseen ripsiteknikolle, jolla on hieman hitaampi käsi. Kuivumisaika on myös tarpeeksi pitkä klassisten 1:1 ripsienpidennysten levittämiseen.

MAGIC ripsienpidennysliima on hyvä valinta myös aloittelevalle ripsiteknikolle ja on siksi usein ripsikouluttajien aloituspaketeissa.

Liiman viskositeetti on keskitasoa ja väri on täyteläinen musta. Liimalla on erinomainen retentiokyky ja kohtalainen liimahöyry. Suositeltu kosteus levityksen aikana on 50-60 % ja lämpötila 18-25°C. Kuivumisaika on hieman nopeampi tai hitaampi olosuhteista riippuen.

Ripsiliiman säilytys

Ripsiliima toimitetaan foliopakkauksessa, joka suojaa kosteudelta, lämpötilan muutoksilta ja suoralta auringonpaisteelta. Suosittelemme säilyttämään liiman foliopakkauksessa ensimmäisen avaamisen jälkeen. Avaamaton liima säilyy viileässä ja auringolta suojattuna jopa 3 kuukautta. Avaamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää liima 1 kuukauden kuluessa.

Vain ammattikäyttöön

Magic ripsiliima on tarkoitettuvain koulutettujen ripsienammattilaisten käyttöön. Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 2253441.

Koostumus

Ethyl 2-cyanoacrylate, Poly (methyl methacrylate), Carbon Black.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010