Refectocil Eyelash lift -kestotaivutuspaketti

84,50 €

RefectoCil Eyelash Lift tekee ripsistä täydelliset ilman maskaraa ja ripsentaivutinta. Menettelyn jälkeen voit uida, saunoa ja käydä salilla ilman huolta. Eyelash Lift taivuttaa ripset pitkäkestoisesti ja saa ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Lopputulos kestää jopa 6 viikkoa ja menettelyn aikana ripset saavat ravintoiaineita. Ainutlaatuinen koostumus sisältää kollageenia ja kysteiiniä, käsittelyaika on vain 13 minuuttia.

Paketti sisältää Saksassa valmistettuja Lifting Pads -taivutustyynyjä, jotka muotoutuvat täydellisesti silmän malliin. Tyynyjä on saatavilla 3 eri koossa, ja ne voidaan käyttää uudestaan jopa 100 kertaa.

RefectoCil Eyelash Lift -menettelyn jälkeen ripset voidaan värjätä heti ilman taivutustyynyjä poistamatta.

Paketti riittää n. 36 käyttökertaan.

Pakkaus sisältää:.

- Silikonityynyt S, M ja L

- 2x Lashperm 3,5 ml

- 2x Neutralizer 3,5 ml

- Eyelash Lift liima 4ml

- Ruusupuutikku

- 2x RefectoCil kulmasivellin

- 2x Minikosmetiikka kulho

Vain ammattikäyttöön.

1. Poista piilolinssit silmistä.

2. Puhdista silmäalue Micellar Eye Make-Up Remover -meikinpoistoaineella ja sen jälkeen Saline Solution -suolaliuoksella.

3. Valitse sopiva taivutustyyny riippuen ripsien pituudesta ja halutusta vaikutuksesta. Levitä liima taivutustyynyn takaosaan ja anna sen kuivua. Aseta tyyny silmäluomen päälle.

4. Levitä liima taivutustyynyn esipuolelle ja kiinnitä ripset. Levitä päälle Lashperm ja anna sen vaikuttaa 8 minuuttia. Sen jälkeen levitä Neutralizer ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.

5. Haluttaessa värjää ripset ilman taivutustyynyjä poistamatta.

6. Poista väri ja tyynyt kostean vanulapun avulla.

Lashperm:Koostumus: Aqua, Thiolactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonia, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydrolyzed Collagen, Sodium Laureth Sulfate, PEG-40 Castor Oil, Ceteareth-20, Parfum, CI 47005, Sodium Sulfate, Cysteine HCl.

Neutralizer: Koostumus: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Phosphate, Parfum.

Liima: Koostumus: Vp/Va Copolymer, Alcohol Denat., Aqua.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010