Jet Black Glue 5ml

21,50 €

Jet Black Glue sopii erinomaisesti kokeneelle teknikolle volyymiripsien tekoon. Liimalla on keskimääräinen viskositeetti ja se kuivuu ripsien asennuksella ca yhdessä sekuntissa. Jet Black Glue erittää suhteellisen vähän liimahöyryjä ja sen pysyvyys on oikein hyvä.

Suositeltava ilmankosteus työtiloissa on 50-60% ja lämpötila 18-25°C. Ripsiliima on foliopussissa, joka suojaa ilmankosteudelta, nopealta lämpötilamuutokselta ja suoralta auringonvalolta. Suosittelemme säilyttää liimaa avaamisen jälkeen pussissa.

Avaamaton liima säilyy viileässä ja auringosta suojattuna eniten 6 kuukautta, avaamisen jälkeen on suositeltava käyttää liima yhdessä kuukaudessa.

Vain ammattikäyttöön!

Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 2513965.

Koostumus: Ethyl 2-cyanoacrylate, Ethoxyethyl 2-cyanoacrylate, Carbon Black.

Sinun edut

delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010