Ripsienpidennys aloituspaketit

Ripsienpidennys aloituspaketit

 

Meidän täydelliset aloituspaketit tuovat esiin jokaisen parhaat puolet

Olitpa aloitteleva ripsiteknikko tai jo kokenut kouluttaja, asiantuntevasti kootut aloituspakettimme tuovat esiin jokaisen parhaat puolet.

Oletko vasta aloittamassa ripsitaiteilijana? Tai ehkä olet asiantuntija, joka välittää tietosi muille? Missä vaiheessa oletkin, oppiminen etenee nopeammin huippulaadukkaiden tuotteiden avulla.

Nämä paketit sisältävät rakastetuimpia ripsi tuotteitamme, joita alan ammattilaiset käyttävät päivittäin. On olemassa erilaisia versioita, jotka sopivat jokaisen ainutlaatuisiin kykyihin ja tarpeisiin. Starry -aloituspaketeilla voi aloittaa työskentelyn itsenäisesti heti koulutuksen päätyttyä.

Kuten kaikki Starry -tuotteet, aloituspaketit ovat testattu Euroopan unionin kosmetiikka vaatimusten mukaisesti. Jokainen niistä sisältää kaiken, mitä tarvitaan ripsienpidennys prosessin jokaisessa vaiheessa: ripsien valmistelu, ripsienpidennysten laitto, ja lopuksi pidennysten poistaminen.

Nämä sarjat keskittyvät klassiseen C-kaarevuuteen jota on helpoin käyttää ja joka antaa asiakkaiden keskuudessa erittäin suositun luonnollisen lopputuloksen. Paketeista löytyy myös CC-kaarevuus, jotta opiskelijat ymmärtäisivät eron eri ripsikaarevuuksien välillä.

Olemme valinneet sopivimmat liimat aloittelijoille, jotka työskentelevät tietysti hitaammin kun kokeneet ammattilaiset. Oikean liiman avulla jopa hermostuneimmalla opiskelijalla on riittävästi aikaa kiinnittää pidennykset tarkasti. Huolella valittu liima varmistaa myös ripsien pidemmän kestävyyden.

Kaikki pakettimme toimitetaan kauniissa Starry-lahjapussissa (Superstar-versiossa on kätevä hihna kantamista varten). Pussi sopii myös tarvikkeiden turvalliseen säilyttämiseen.

Uusien ammatinharjoittajien tukemiseksi tarjoamme aina parhaan mahdollisen hinnan. Jokaisen Starry -aloituspaketin mukana tulee 10 % alennuskuponki, jotta laadukkaisiin tuotteisiin sijoittaminen olisi edullisempaa.

 

Mikä paketti minun pitäisi valita?

Useimmissa tapauksissa harjoittelu alkaa klassisten 1:1 ripsienpidennysten tekniikalla. Rising Star -paketissa on kaikki tarvittava tähän. Jos treeniin liittyy myös volyymiripsiä, niin Twin Star -paketti on paras valinta. Molemmissa paketissa on kaikki mitä aloittava ripsitaiteilija tarvitsee ripsien laittamiseen ensimmäisille asiakkailleen.
 
Kunnianhimoinen aloittelija? Superstar -paketti sisältää valtavan valikoiman tuotteita. Tähän sijoittaminen tarkoittaa, että opiskelijat voivat työskennellä pitkään ilman, että heidän tarvitsee ostaa lisää tuotteita.
 
Viime vuosina valmiit volyymiviuhkat ovat kasvattaneet suosiotaan. Premade -pakettimme sisältää valmisviuhkoja, joiden avulla volyymiripset laitetaan 1-1 tekniikalla.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010