CLASSIC sarja ripset

CLASSIC sarja ripset

 

Suosituin materiaali

CLASSIC -ripsienpidennykset on suosituin tuotesarjamme. Edullisella hinnalla ja hyvillä ominaisuuksilla ripsirasia on ollut monien kokeneiden teknikkojen suosikki jo yli 10 vuoden ajan. Olemme myyneet tuhansia rasioita Classic -sarjan ripsiä ripsiteknikoille Virossa ja lähimaissa.

Kätevä käyttää

Ripsien alla oleva teippi on kevyt ja tasainen. Ripsien nauhasta irrottaminen ja nauhalla viuhkoittaminen on helppoa. Jokainen nauha näyttää ripsien pituuden, paksuuden ja kaarevuuden.

Ripsien materiaali

Starry CLASSIC -sarjan ripset ovat valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista. Ripsipidennyksissä on puolikiiltävä syvä musta sävy ja pehmeä rakenne. Ripsien puolikiiltävä pinta tarttuu vahvemmin ripsiliimaan ja antaa pidennyksille paremman pysyvyyden. Sillä materiaalilla voi luoda täyteläisen, mutta samalla luonnollisen lookin.

Ympäristöystävällinen laatikko

Classic -sarjan ripset ovat paperilaatikossa, jossa on ikkuna. Näin on mahdollista nähdä laatikon sisältö ja tyhjennetyt pakkaukset tietoisesti lajitella myöhemmin.

Classic vs Premium -sarja

Premium -sarjan ripset ovat kiiltävämpiä, Classic -sarjan ripset hieman mattapintaiset ja luonnollisemmat. Classic -sarjan ripsien alla olevalla teipillä on hieman kevyempi liima, joka sopii suurimmalle osalle ripsiteknikoista.

Mikä paksuus valita?

0,03 mm halkasijalla ripset ovat ohuin ripsipidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään 3D-13D volyymiripsien tekemiseen. Ripset ovat erittäin ohuet ja kevyet, ja ne sopivat ns. megavolyymiripsien tekemiseen erittäin suurilla viuhkoilla (jopa 13D). Jos käytät viuhkassa vähemmän ripsikarvoja (3D-5D), tulos on erityisen ilmava ja kevyt.

0,05 mm halkasijalla ripsikarva on erittäin ohut ripsienpidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään 3D-10D volyymiripsien tekemiseen. Ripset ovat ohuet ja kevyet ja sopivat volyymiripsien tekoon jopa 10D viuhkoilla. Kun käytät pienempiä ripsiviuhkoja (2D-5D), tulos jää ilmava ja kevyt.

0,06 mm halkasijalla ripsikarva on erittäin laajalti käytetty ripsienpidennysmateriaali. Tätä paksuutta käytetään lähinnä 2D-6D volyymiripsien tekemiseen. 0,06 mm paksuudella lopputulos on luonnollinen ja tyylikäs.

0,07 mm paksuiset ripsikuidut ovat suosituimpia volyymiripsimateriaalia. Pienemmillä ripsiviuhkoilla voit luoda luonnollisemman, ja suuremmilla viuhkoilla tummemman look'in.

0,085 mm paksuisia ripsikuituja käytetään volyymiripsien tekemiseen pienemmillä viuhkoilla (2-4D). Pienet viuhkat antavat luonnollisen lopputuloksen. 0,085 mm materiaalilla tehdään myös vaatimattomia klassisia 1: 1 ripsipidennyksiä.

0,1 mm paksuutta käytetään erittäin usein volyymiripsien tekemiseen pienillä (2-3D) viuhkoilla. Tätä paksuutta käytetään yhä enemmän myös vaatimattomien klassisten 1: 1 ripsipidennysten tekemiseen.

0,12 mm paksuus sopii täydellisesti vaatimattomien klassisten 1: 1 ripsipidennysten tekemiseen. Koska 0,12 mm ripset ovat erittäin ohuet ja kevyet, ne sopivat myös asiakkaille, joilla on heikot ja ohuet ripset.

0,15 mm paksuus on suosituin materiaali klassisille 1:1 ripsipidennyksille. Tätä paksuutta käyttämällä tulos jää luonnollisena, hyvin samankaltaisena kuin ripsivärillä värjätyt ripset jota useat asiakkaat haluavatkin.

0,18 mm halkasijalla ripsienpidennykset sopivat asiakkaalle, jolla on vahvat luonnolliset ripset, jos haluat saavuttaa erittäin rikkaan ja tumman vaikutelman. Saatavilla on luonnollinen C- kaarevuus.

0,2 mm paksuutta voi käyttää asiakkailla, joilla on erittäin vahvat luonnolliset ripset. 0,2 mm ripsipidennyksillä saadaan erittäin tumma vaikutus. Sitä paksuutta käytetään yhä harvemmin, koska ripsikarva on melko painava ja voi olla rasittava asiakkaan ripsille. 

Valikoimassa erilaisia kaarevuuksia

B-curl on suorempi kuin muut kaarevuudet. Se sopii asiakkaalle, jolla on suorat ripset, ja luonnollisen look'in tekemiseksi. B-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille.

C-curl on ripsienpidennysten klassisin ja luonnollisin kaarevuus. Se sopii hyvin asiakkaalle, jolla on suoremmat ripset, ja luonnollisen look'in saamiseksi. C-curlia laitetaan myös silmän sisäkulmien pienille ja suorille ripsille.

CC-curl on hieman kaarevampi kuin C-curl. Se on erittäin laajalti käytetty ja asiakkaiden keskuudessa suosittu ripsienpidennysten kaarevuus. Se sopii useille eri asiakkaille, joilla on hyvin erilaiset luonnolliset ripset, ja trendikkään look'in luomiseen. CC-curlilla luodaan eri ripsienpidennys tyylejä kuten Natural, Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye.

D-curl on kaarevin saatavilla oleva ripsienpidennysmateriaali. D-curl on erittäin suosittu kaarevuus ja sitä käytetään yleensä dramaattisen lookin luomiseen. D-curl on paras ja eniten käytetty kaarevuus Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye tyylien luomiseen. Sopii myös asiakkaille, joilla on erittäin kaarevat luonnolliset ripset tai syvällä sijaitsevat silmät.

L ja M kaarevuudet erikoisia lookeja varten

L-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma. Se luo avoimen silmän vaikutuksen ja nostaa visuaalisesti putoavat silmäluomet. Jopa lyhyemmät pituudet luovat Cat Eye/Squirrel Eye -efektin. Sopii myös liner -efektin luomiseen. Luonnollisten ripsien pidemmän kosketuspinnan ansiosta L-curlilla on myös hieman parempi pysyvyys. Suosittelemme tehdä L-curlilla kapeampia viuhkoja. Emme suosittele L-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

M-curl on erikoiskaarevuus, jolla on terävä kulma ja pyöreä kärki. Se luo avoimen silmän vaikutuksen, nostaa visuaalisesti putoavia silmäluomia ja laajentaa silmiä visuaalisesti. Täydellinen Cat Eye/Squirrel Eye-vaikutuksen tai liner-efektin luomiseen. Suosittelemme tehdä M-curlilla kapeampia viuhkoja. Emme suosittele M-curlia alaspäin kasvaville ripsille.

Luo täydellinen look 

Saa asiakkaasi loistamaan luomalla heille parhaiten sopivat ripsienpidennykset!

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010