RefectoCil Blonde Brow -vaalennusaine

6,90 €

Blonde Brow -vaalennusaineella voidaan vaalentaa tummia kulmakarvoja jopa 3 sävyn verran. Tuloksena luonnollinen vaalea tyyli! Auttaa väriä tarttumaan karkeisiin tai harmaisiin kulmakarvoihin. Mahdollistaa tummien kulmakarvojen värjäämisen vaaleilla sävyillä. Pyyhkimisen- ja vedenkestävä. Pysyy 6 viikkoa.

HUOM! Blonde Brow on soveltuu AINOSTAAN kulmakarvoille (ei silmäripsille), eikä sitä saa sekoittaa muiden värien kanssa. Jos haluat värjätä kulmakarvat vaalenuksen jälkeen, ota huomioon, että väri tartuu vaalennettiuhin kulmakarvoihin selvästi voimakkaamin ja nopeamin. Suosittelemme toivotun tuloksen saamiseksi 1-5 minutin vaikutusaikaa.

Sisältö: 15 ml (riittää noin 30 käyttökertaan).

RefectoCil Micellar -meikinpoistoaine ja RefectoCil Oxidant 3% -hape ei ole tuoteen mukana.

Vain ammattikäyttöön.

1. Varmista öljyttömällä ja ripsiä vahvistavalla RefectoCil Micellar -meikinpoistoaineella pyyhkimällä, että kulmakarvat ovat täysin puhtaat, rasvattomat ja kuivat.

2. Sekoita sitten 2 cm RefectoCil Blonde Brow -vaalennusainetta ja 20–25 tippaa voidemaista RefectoCil Oxidant 3% -hapetetta 2 minuutin ajan, niin että seos muuttuu voidemaiseksi tahnaksi. Levitä tahna kulmakarvoihin.

3. Vaikutusaika toivotusta vaalennusasteesta riippuen:

- 5 minuuttia: vaalennus yhden sävyn verran- 12 minuuttia: vaalennus kahden sävyn verran- 20 minuuttia: vaalennus kolmen sävyn verran

4. Pyyhi tahna pois RefectoCil Micellar -silmämeikinpoistoaineella.

Koostumus: Paraffinum Liquidum, Ammonium Persulfate, Potassium Persulfate, Sodium Silicate.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010