PREMIUM sarja ripset

PREMIUM sarja ripset

 

Virheetön materiaali

PREMIUM-sarjan ripsienpidennykset ovat valmistettu parhaasta saatavilla olevasta synteettisestä materiaalista. Huolellisen laatutarkastuksen tuloksena ripsirasiaan pääsee vain moitteeton materiaali.

Ripsipidennyksissä on luonnollinen kiiltävä syvämusta sävy ja pehmeä rakenne. Loistava valinta täyteläisen mutta luonnollisen lookin luomiseen.

Paras ripsinauha

PREMIUM-sarjan ripsimateriaalissa on luonnollinen kiilto. Rakenteellisen pinnan ansiosta ripset kiinnittyvät välittömästi liimaan ja varmistavat ripsienpidennysten paremman pysyvyyden.

Kätevät pituus-, paksuus- ja kaarevuusindikaattorit jokaisella ripsirivillä takaavat sujuvan ripsien laitto.

Vaivaton viuhkoittaminen

Huolella valittu teippi ripsien alla toimii erittäin hyvin kaikkien yleisten volyymitekniikoiden kanssa. Keskimääräistä hieman vahvempi teippi tekee nauhalla viuhkoittamisesta todella miellyttävän.

Premium vs Classic sarja

PREMIUM-sarja eroaa Classic-sarjasta hieman kiiltävämmällä materiaalilla ja vahvemmalla teippillä ripsien alla.

Ainutlaatuinen design

16-rivin ripsirasiamme ovat ainutlaatuisessa pahvikuoressa, joka suojaa ripsirasiaa kuljetuksen aikana.

Tyylikkäästi ohut 0,06 tai suosittu 0,07

0,06 mm paksuiset ripset ovat kevyet ja tyylikkäät. Tätä paksuutta käytetään lähinnä 2D-6D-volyymiviuhkojen valmistukseen.

0,07 mm on yleisimmin käytetty ripsienpidennyspaksuus. Sillä paksuudella luodaan lähinnä pienempiä, 2D-5D viuhkoja.

C, CC, D ja M-kaarevuus

C-kaari on ripsienpidennyksen klassikko. Se on paras vaihtoehto asiakkaille, joilla on suorat luonnolliset ripset, ja se sopii täydellisesti luonnollisten ripsienpidennysten luomiseen. C-kaarta käytetään myös silmien sisäkulmissa, joissa luonnolliset ripset ovat pienet ja suorat.

CC-kaari on hieman kaarevampi kuin C-kaari ja suorempi kuin D-kaari. Tätä kaarta käytetään laajalti erilaisiin lookeihin. Suosittu kaarevuus Natural, Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye tyylien luomiseen.

D-kaari on kaarevin ripsienpidennysmateriaali. D-kaari on erittäin suosittu ja sitä käytetään laajalti vaikuttavamman lookin luomiseen. Erinomaisesti sopiva Cat Eye, Fox Eye ja Doll Eye tyylien luomiseen. Sopii erittäin hyvin asiakkaille, joilla on kaarevat luonnolliset ripset tai syvälle asettuneet silmät.

M-kaari on terävällä kulmalla erikoiskaarevuus. Se on hieman samanlainen kuin D-curl, mutta silti selvästi erilainen. Tämä kaari nostaa visuaalisesti roikkuvia silmäluomia ja luo avoimen silmän vaikutelman. Täydellinen Cat Eye/Squirrel Eye -efektin tai liner-efektin luomiseen.

Luo täydellinen look

Ilahduta asiakkaitasi luomalla tyylikkään luonnolliset tai lumoavan tummat ripsienpidennykset.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010