Premium geelityynyt 1 pari

0,70 €

Geelityynyt ovat ryppyjä vastaan ja kuiduttomat. Laadukas ja kätevä, ihoystävällisempi verrattuna teippeihin. Geelityynyjä käytetään kestopidennyksiä laittaessa etteivät alaripset sotkeutuisi yläripsiin. Geelityynyt lisäävät ihon elastisuutta ja kosteutta.

2 kpl pakkauksessa.

Koostumus: Water, Glycerin, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Cellulose Gum, Kaolin, Phenoxyethanol, Tartaric Acid, Disodium Edta, Allantoin, 1,2-hexanediol, Butylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Polyacrylic Acid, Titanium Dioxide, Sodium Benzoate, Natto Gum, Aluminum Glycinate, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate.

Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 1650927.

Sinun edut
delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010