Volyymi valmisviuhkat

Volyymi valmisviuhkat

 

Valmisviuhkat ovat mestareiden käsityötä

Kokeneiden teknikkojen palaute on auttanut meitä luomaan parhaan version valmiista viuhkoista. Viuhkat pysyvät hyvin yhdessä ja irtoavat ripsinauhasta erittäin pehmeästi. Näin koko ripsirasia voidaan käyttää laadukkaasti ja viuhkoja menee hukkaan mahdollisimman vähän.

 

Ripsienpidennysten valmisviuhkat ovat alansa mestareiden käsintehtyjä. Ripsikarvat tehdään volyymiviuhkaksi ja liitetään toisiinsa alapäästä ohuella liimakerroksella.

 

3D, 4D ja 6D ripsiviuhkat

Halutusta tuloksesta riippuen käytetään 3-, 4- tai 6-ripsikarvaa. 3D- ja 4D-valmisviuhkoilla tulos on kevyempi ja ilmavampi. 6D-viuhkoilla tehty työ on tummempaa ja dramaattisempaa.

 

3D eli kolmella ripsikarvalla valmisviuhkat sopivat kevyen ja luonnollisen lookin luomiseksi. Yhdessä ripsirasiassa on 416 kaunista 3D valmisviuhkaa, mikä riittää vähintään kahdelle uudelle volyymiripsisetille.

 

4D valmisviuhkat ovat suosituin valmisviuhkatyyppi. Yksi ripsirasia sisältää 384 kaunista 4D valmisviuhkaa, mikä riittää vähintään kahdelle uudelle volyymiripsisetille.

 

6D-valmisviuhkat luovat erittäin tumman ja pörröisen lookin. Yhdessä ripsirasiassa on 320 kaunista 6D valmisviuhkaa, mikä riittää vähintään kahdelle uudelle volyymiripsisetille

Ripsikarvan paksuus

0,05 mm paksuus on hyvin ohut ripsienpidennysmateriaali. Siitä valmistetut volyymiviuhkat ovat ilmavat ja kevyet.

 

0,07 mm paksuus on suosituin ripsienpidennysmateriaali. Siitä valmisetut volyymiviuhkat ovat volyymiripsille tyypillisesti tummat.

Vaivaton ripsilaito

Irrota viuhka varovasti ripsinauhalta ja kasta liimatippaan. Kiinnitä riittävällä määrällä liimalla viuhka asiakkaan ripsiin. Yksi valmisviuhka riittää yhdelle luonnolliselle ripselle.

Säästät aikaa

Valmiit viuhkat säästävät aikaa ja auttavat sinua palvelemaan enemmän asiakkaita tai pitämään pidemmän tauon hoitojen välillä.

 

Valmiit ripsiviuhkat sopivat myös ripsiteknikolle, jolla on toistaiseksi kokemusta vain 1:1 ripsistä.

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010