Magic Volume Glue 10ml

21,70 €

Magic Volume Glue:n kuivumisaika n. 1-2 sekuntia. Koostumukseltaan nestemäinen ja runsaan mustavärinen. Magic Volume Glue:lla on loistava pysyvyys ja se vapauttaa keskimääräistä vähemmän ärsyttäviä höyryjä. Liimapullon uusi kaksikertainen nokka suojaa liimaa valumista vastaan. Ilma ei myöskään pääse pulloon ja liima ei tahmea pullossa.

Työtiloissa suositeltu ilmankosteus 50-60% ja lämpötila 18-25°C.

Ripsiliima on foliopussissa, joka suojaa ilmankosteudelta, nopealta lämpötilamuutokselta ja suoralta auringonvalolta. Suosittelemme säilyttää liimaa avaamisen jälkeen pussissa.

Säilyy avaamattomana viileässä ja aurinkovalolta suojattuna n. 3 kuukautta. Avaamisen jälkeen suositteltava käyttää 1 kuukauden sisällä.

Vain ammattikäyttöön!

Tuotteen turvallisuudesta on pätevä asiantuntija laatinut kosmetiikkatuotteen turvallisuusarvioinnin. Turvallisuusarvioinnin mukaan tuote on harmiton jos sitä käytetään käyttöohjeita noudattaen. Tuote vastaa Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetusta N:o 1223/2009 kosmetiikkatuotteista. Tuote on rekisteröity Euroopan kosmetiikkatuotteiden tietoportaalissa CPNP viitenumerolla 2253441.

Koostumus: Ethyl 2-cyanoacrylate, Poly (methyl methacrylate), Carbon Black.

Sinun edut

delivery

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

shipping

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä

return

30 päivän
palautusoikeus

Katso toimitusvaihtoehdot

Arkisin postitamme 24 tunnin sisällä!

 

Maksutavat

 

        

 

     

 

 

   

 

 

© Turvallinen ostopaikka vuodesta 2010